Autovervoer

Meestal gaat het bij de organisatie van een verhuizing om het huis en de meubels. Maar wat als u ook uw auto moet verplaatsen? Welke oplossingen bestaan er voor autotransport en hoe kunt u gemakkelijk een dure transporteur vinden?

Hoeveel kost het om een auto te vervoeren?

De prijs van het vervoer van een auto wordt geschat op 200 tot 500 euro. Dit hangt af van de vraag of de auto per trein of vrachtwagen wordt vervoerd, de af te leggen afstand of een verhuisdienst. Autovervoer Europa is duurder.

Tarief autovervoer

AfstandIndicatieve kosten voor autovervoer
Brussel – Antwerpen70 – 100€
Brussel – Lille90 – 180€
Gent – Luxemburg100 – 250€
Brussel – Parijs150 – 300€

Waarom een professioneel verhuisbedrijf inschakelen?

Een professioneel bedrijf vertrouwen om uw auto van de ene stad naar de andere te vervoeren is vooral voordelig. Tol- en brandstofkosten zijn veel hoger dan die van elk tarief voor zelf rijden en met groepageautovervoer bijvoorbeeld bespaart u tot 50% op de vervoerprijs!

Een beperkter alternatief voor treinvervoer

Vertrouwen op professionals is echter ook in andere opzichten nuttig. Zij zijn bijvoorbeeld het enige echt veilige alternatief voor het beperktere autovervoer per trein.

Geschikt materiaal om uw auto veilig te vervoeren

Een chauffeur kiezen om uw auto naar zijn bestemming te brengen is niet alleen duur. Het stelt het voertuig echter ook bloot aan grotere risico’s. Vooral als je reist met een volle lading. Daarom zijn verhuizers met de juiste uitrusting de beste garantie.

Flexibele ophaalpunten en tarieven

Betrouwbare bedrijven hebben vaak een groot netwerk en zijn altijd beschikbaar voor gebruikers. Zij bieden maximale beschikbaarheid in de keuze van ophaal- en afgiftepunten. Zij garanderen een hoge dienstsnelheid en hebben een gecertificeerde ervaring in deze activiteit en hebben bovenal duidelijke en voordelige tarieven.

Tips om uw auto zonder zorgen te vervoeren

Het is belangrijk om alle administratieve voorschriften van het voertuig na te leven. Dit is echter niet het enige waarmee rekening moet worden gehouden bij het organiseren van het vervoer van uw auto. Controleer eerst de afhaallocatie. De transporteur kan moeite hebben om de auto bij u thuis op te halen als u bijvoorbeeld in een smalle straat woont.

Menu