over ons verhuisbedrijf

Euro moving: in Brussel gevestigde verhuisfirma die haar diensten aanbiedt in België en daarbuiten

Wie zijn wij?

Euro Moving is een verhuisbedrijf gevestigd in Brussel, leider in stedelijke, nationale en Europese verhuizingen. Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuizer? Maak gebruik van de diensten van Euro déménagement. Wij hebben van verhuizingen onze specialiteit gemaakt. Onze reputatie is gebaseerd op onze know-how en ons succes om de tevredenheid van onze klanten en de kwaliteit van onze dienstverlening in het middelpunt van onze bezorgdheid te plaatsen.

Wij begeleiden onze klanten tijdens alle fasen van hun verhuis met ernst en professionalisme. Wij beschikken over een zeer gevarieerd wagenpark van bedrijfsvoertuigen die aangepast kunnen worden aan elke verhuisbehoefte in Brussel. Bovendien, en om onze klanten de voorwaarden te bieden om met een gerust hart te verhuizen, bieden wij aanvullende diensten aan zoals meubelopslag, meubelliften, enz.

De oplossingen van ons verhuisbedrijf

Verhuizen

Wij zijn een leider in verhuizingen in Brussel op 3 niveaus:
– Plaatselijk
– Nationaal
– Europese

Meubelopslag

Wij bieden korte, middellange en lange termijn opslag voor uw meubels. Wij hebben de ideale oplossing, veilig en in overeenstemming met uw eisen.

Meubilair Lift

Wij vergemakkelijken de verhuizing van onze klanten door de inzet van onze eigen meubelliftapparatuur, ongeacht het soort goederen of woning (flat, huis, enz).

Specifieke verpakking

Wij bieden een gamma van verpakkingsoplossingen die aan alle soorten voorwerpen kunnen worden aangepast: standaarddozen, dozen voor breekbare voorwerpen, specifieke verbruiksgoederen, enz.

meubelopslag

Verhuizen

Euro Moving biedt echte diensten aan die aangepast zijn aan uw behoeften en aan de afstand van de verhuizing op lokaal, nationaal of Europees niveau. Wij kunnen u helpen bij alle fasen van uw verhuizing: gepersonaliseerde schattingen, schattingen van het volume, inpakken en/of uitpakken bij aankomst, verhuizing van algemene, breekbare of specifieke voorwerpen, expresverhuizingen, langeafstandsverhuizingen, verhuizingen van kleine of grote volumes, enz.

Meubelopslag

Maak gebruik van de diensten van een gekwalificeerde en professionele verhuizer. Wij bieden klassieke meubelopslagdiensten in onze opslagfaciliteiten met verzegelde en geharde houten kisten, zodat uw meubels in alle veiligheid kunnen worden opgeslagen, aangezien al onze opslagfaciliteiten onder videobewaking staan. Wij bieden onze klanten ook self-storage oplossingen, zodat u de mogelijkheid heeft om uw spullen zelf op te slaan en over een beveiligde toegang te beschikken.

lift-verwijdering-brussel

Meubelliften

Het kan nodig zijn een meubellift te gebruiken om een zwaar en/of omvangrijk voorwerp te verplaatsen tijdens een verhuizing, of gewoon wanneer de configuratie van een trap of lift het niet toelaat een voorwerp te mobiliseren. Wij bieden verschillende oplossingen: elektrische inschuifbare ladder (maximale belasting van 200 kg / 20 m hoogte), aanhanger-gemonteerde meubellift (maximale belasting van 400 kg / hoogte tussen 30 en 37 m), voertuig-gemonteerde meubellift (maximale belasting van 400 kg / tot 55 m).

Specifieke verpakking

Omdat EuroDéménagement zich ervan bewust is dat bij een verhuizing bijzondere aandacht moet worden besteed aan breekbare voorwerpen en specifieke goederen, beschikt zij over een breed gamma van modellen van kisten en verpakkingen voor alle soorten voorwerpen: serviesgoed, piano’s, kunstwerken, schilderijen, enz. Bovendien gebruiken wij aangepaste verpakkingen om uw voorwerpen maximaal te beschermen en beschikken wij over de gepaste uitrusting om uw bezittingen te beschermen. Al onze verpakkingen zijn milieuvriendelijk.

EURO moving :

een verhuisbedrijf in Brussel tot uw dienst

Onze in Brussel gevestigde verhuisfirma EURODemenagement.be biedt haar diensten aan particulieren en bedrijven aan en is actief in heel België, alsook internationaal (Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Italië en Zwitserland).

Van het inpakken van uw spullen tot de installatie ervan, onze professionals staan tot uw dienst om uw verhuizing met grote zorg en oog voor detail uit te voeren. Bovendien geven wij u praktisch advies om uw project vlot te laten verlopen.

Gaat u verhuizen en heeft u geen ruimte om uw meubels op te slaan?

Kies voor onze meubelopslagdiensten! Met onze opslagruimte van 500 m2, die 24/7 bewaakt wordt, kunt u er zeker van zijn dat uw bezittingen in goede handen zijn.

Onze belofte: u tevreden te stellen.

Kwaliteit van dienstverlening & innovatie

Ons vermogen om te voldoen aan de behoeften van klanten van alle groottes, types en tijdschema’s heeft ons tot uw beste en enige keuze gemaakt voor het beheer van uw verhuizing in Brussel, terwijl we onze procedures blijven verbeteren.

euromoving

Waarom kiezen voor Euro moving ?

Onze klantenservice is beschikbaar en reageert snel

Profiteer van onze speciale aanbiedingen voor comfortabele verhuizingen en laat ons u naar uw nieuwe bestemming vervoeren.

Menu