Ontdek de diensten en diensten van Euromoving

Kies een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizingen, meubelopslag, meubelliften en specifieke diensten. Onze diensten worden uitgevoerd door een team van deskundige verhuizers, opgeleid in het behandelen en vervoeren van zware en/of breekbare meubelen. Wij kunnen voldoen aan de behoeften van zowel particulieren als professionals.

meubelopslag

Verhuizen

Euromoving biedt echte diensten aan die aangepast zijn aan uw behoeften en aan de afstand van de verhuizing op lokaal, nationaal of Europees niveau. Wij kunnen u helpen bij alle fasen van uw verhuizing: gepersonaliseerde schattingen, schattingen van het volume, inpakken en/of uitpakken bij aankomst, verhuizing van algemene, breekbare of specifieke voorwerpen, expresverhuizingen, langeafstandsverhuizingen, verhuizingen van kleine of grote volumes, enz.

Meubelopslag

Maak gebruik van de diensten van een gekwalificeerde en professionele verhuizer. Wij bieden klassieke meubelopslagdiensten in onze opslagfaciliteiten met verzegelde en geharde houten kisten, zodat uw meubels in alle veiligheid kunnen worden opgeslagen, aangezien al onze opslagfaciliteiten onder videobewaking staan. Wij bieden onze klanten ook self-storage oplossingen, zodat u de mogelijkheid heeft om uw spullen zelf op te slaan en over een beveiligde toegang te beschikken.

lift-verwijdering-brussel

Meubelliften

Het kan nodig zijn een meubellift te gebruiken om een zwaar en/of omvangrijk voorwerp te verplaatsen tijdens een verhuizing, of gewoon wanneer de configuratie van een trap of lift het niet toelaat een voorwerp te mobiliseren. Wij bieden verschillende oplossingen: elektrische inschuifbare ladder (maximale belasting van 200 kg / 20 m hoogte), aanhanger-gemonteerde meubellift (maximale belasting van 400 kg / hoogte tussen 30 en 37 m), voertuig-gemonteerde meubellift (maximale belasting van 400 kg / tot 55 m).

Specifieke verpakking

Omdat Euromoving zich ervan bewust is dat bij een verhuizing bijzondere aandacht moet worden besteed aan breekbare voorwerpen en specifieke goederen, beschikt zij over een breed gamma van modellen van kisten en verpakkingen voor alle soorten voorwerpen: serviesgoed, piano’s, kunstwerken, schilderijen, enz. Bovendien gebruiken wij aangepaste verpakkingen om uw voorwerpen maximaal te beschermen en beschikken wij over de gepaste uitrusting om uw bezittingen te beschermen. Al onze verpakkingen zijn milieuvriendelijk.

Hoe werkt het bij Euro moving ?

Validatie van uw schatting

Na ons bestekvoorstel, als u het aanvaardt, zullen wij het samen valideren en een datum van interventie vastleggen.

Hoe kunt u ons bereiken

U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen of via onze website door de offerteaanvraag in te vullen.

Verhuizing en intrek

Verhuizing en verhuizing van uw inboedel volgens de door u gekozen formule. Wij zullen dan zorgen voor de opvolging van de klant.

Onze klantenservice is beschikbaar en reageert snel

Profiteer van onze speciale aanbiedingen voor comfortabele verhuizingen en laat ons u naar uw nieuwe bestemming vervoeren.

Menu