Bedrijfsverhuizingen

Plant u voor uw bedrijf een verhuis in de nabije toekomst? Dan ben je hier aan het juiste adres. Euromoving beschikt over verhuizers die al jaren expert zijn in bedrijfsverhuizingen. Diverse klanten voor wie wij verhuizingen uitvoeren zijn vaak op zoek naar een partij die ook interne verhuizingen kan uitvoeren. Euromoving kan complete interne/externe bedrijfsverhuizingen voor u uitvoeren. Als u ons uw verhuizing toevertrouwt, kunt u zeker zijn van een goede service. Al jaren staan wij garant voor een professionele afhandeling van zowel grote als kleine opdrachten. Bovendien hebt u altijd een vaste contactpersoon voor de duur van het project. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor uw verhuizing en ervaar de kracht van Euromoving!

  1. Neem contact met ons op 

U kunt ons bellen of mailen. Wij kunnen dan met u meedenken wat het beste bij uw situatie past, zodat u de meest nauwkeurige offerte kunt ontvangen. 

  1. Gratis offerte 

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken wat de klus is en wat de meest praktische manier is. Wij mailen u dan op de dag van bezichtiging een vrijblijvende offerte. In de e-mail vertellen we over de werkzaamheden die we gaan doen tijdens de verhuizing en hoe we dat gaan doen. Dan kunt u met een gerust hart lokaliseren en voor aanvullende vragen gerust contact met ons opnemen.

  1.  We maken er meteen werk van

Als u akkoord gaat met het aanbod, plannen we direct uw verhuisdatum met u. Ook leggen we je uit hoe de dag zal verlopen. Zo kun je vooraf aangeven of je de werkwijze wilt wijzigen. Daarnaast zullen we kijken of we u materiaal of informatie kunnen verstrekken over activiteiten die u zelf graag doet. 

Op de dag van de verhuizing zal alles vlot verlopen. Omdat je precies weet wat je kunt verwachten, heb je niet de stress van routinematige bewegingen.

Menu