Goedkope internationale verhuizingen

Wat zijn de praktische tips en trucs voor een Goedkope internationale verhuizingen? Verhuizen naar het buitenland staat vaak gelijk aan een grote uitgave, maar er zijn manieren om de kosten van uw verhuizing te beperken en geld te besparen voor uw nieuwe huis.

Prijsklasse voor internationale verhuizingen

De onderstaande tabel toont een prijsvork voor verhuizingen van kleine tot grote volumes, afhankelijk van het land van bestemming.

Goedkope internationale verhuizingen

Hoe kan ik de prijs omlaag krijgen voor een goedkope internationale verhuizing?

Verhuist u binnen enkele maanden of binnen het jaar naar het buitenland en bent u van plan een beroep te doen op een professionele verhuizer, maar is uw budget beperkt? De berekening van uw verhuizing omvat een vast deel, dat moeilijk te veranderen is. Maar er is ook een variabel deel, dat u kunt proberen te beïnvloeden om de totale kosten van uw verhuizing te drukken. Hier zijn enkele tips om u te helpen geld te besparen voor een goedkope internationale verhuizing:

1. Vooraf organiseren

Er bestaat geen toverformule, maar door uw internationale verhuizing vooraf voor te bereiden kunt u de juiste dienst vergelijken en kiezen tegen de beste prijs. Dit geeft u de gelegenheid en de tijd om te onderhandelen met verhuisbedrijven. Ten slotte is het een goede manier om de kosten van de verschillende posten in verband met de procedures van uw toekomstige verhuizing te spreiden.

2. Sorteren

Inpakken is een onvermijdelijk onderdeel van elke verhuizing. Het is vaak een gelegenheid om je spullen te sorteren. Om het volume van uw internationale verhuizing en de kosten ervan te beperken, kunt u het beste licht gaan. Sorteren, weggooien of verkopen! Dit is een slimme manier om geld te besparen en uw toekomstige verhuizing te financieren. Soms is het zelfs verstandiger om uw minder waardevolle meubilair te verkopen en het ter plaatse tegen een lagere prijs terug te kopen. Dit vermindert het totale te vervoeren volume en ook de douanekosten.

3. Vervoer delen

Veel verhuizers bieden aan het transport tijdens een verhuizing te delen. Vooral als je geen hele container nodig hebt! Een meer economische oplossing. U moet echter uw verhuisdata aanpassen en flexibel zijn wat betreft levertijden en locaties.

4. Doe-het-zelf of de voordelige optie

Verwijderen is ook erg modieus! Of u nu kiest voor de voordelige optie (alleen het transport van uw spullen wordt verzorgd), of dat u uw spullen en meubels rechtstreeks naar het groupagedepot brengt om ophaling thuis te vermijden. Dit is een tijdrovender alternatief en het is mogelijk dat u een voertuig moet huren voor het vervoer naar het ophaalpunt. Vergeet niet offertes en vervoerswijzen te vergelijken om te beoordelen welke oplossing voor u het voordeligst is.

5. Wees flexibel

Verhuizen is een seizoensgebonden activiteit. De keuze van de tijd van het jaar kan inderdaad van invloed zijn op de prijs. Voor een goedkopere verhuizing kunt u het beste de voorkeur geven aan lage seizoenen zoals de herfst of de lente en verhuizen in de zomer (de drukste tijd van het jaar) of de winter vermijden.

Groupon beweegt:

Het kan ook de moeite waard zijn uw verhuizing een paar weken uit te stellen als de gehanteerde prijzen veel goedkoper zijn. Dit geeft u het voordeel dat u kunt onderhandelen als er minder klanten zijn. Maar ook hier is het raadzaam om te vergelijken en meerdere offertes aan te vragen. Als u ervoor kiest om het vervoer met iemand anders te delen, zult u meer geluk hebben in bepaalde periodes van het jaar, die ook het populairst zijn.

6. Ontdek de financieringsmogelijkheden

Soms worden de kosten van een verhuizing naar het buitenland geheel of gedeeltelijk gedekt door de werkgever; het is gemakkelijk te doen, geen formaliteiten en geen kosten! Helaas is dit niet vaak het geval.

Menu