Kleine verhuizing Brussel

Het organiseren van een verhuizing naar Brussel wordt moeilijker geacht. De hoofdstad trekt mensen onder de 30 jaar aan, die er in groten getale naartoe trekken en vaak in kleine ruimten wonen. Daarom is een kleine verhuizing naar Brussel ingewikkelder te organiseren: autohuur, verkeer, parkeren, enz. Hoe kun je je het beste voorbereiden?

Prijzen voor een kleine verhuizing in Brussel

Als u naar Brussel verhuist, zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden. Bijvoorbeeld het bijzondere karakter van de gebouwen, de moeilijke toegankelijkheid, de kleine steegjes en eenrichtingsstraten, het verkeer, de verdiepingen zonder lift, de moeilijkheid van het parkeren, enz. Het is het beste om goed voorbereid te zijn en te weten hoe u zich moet organiseren, zelfs voor een kleine verhuizing in Brussel. Bovendien liggen de verhuisprijzen in het Brussels Gewest doorgaans hoger dan in de provincies.

Schatting van een kleine verhuizing Brussel

Hier volgt een indicatie van de prijzen voor een kleine verhuizing in Brussel volgens de belangrijkste opties:

Verwijderingsmethode Brussel

Professionele verhuizer (Brussel-Parijs)

Studentenverhuispakket (bestelwagen met 1 of 2 verhuizers)

Huur bestelwagen met chauffeur halve dag

Huur bestelwagen met chauffeur dag

Prijslijst

150 – 400€.

30 – 50€ / uur

120€ /4h

170€ /7h

Het zijn dus vooral de diensten en de kosten per uur die de prijs bepalen, ondanks de korte afstanden tussen de twee woningen. Of u nu kiest om zelf te verhuizen door een bestelwagen te huren (en dus een langere huurperiode), of dat u gebruik maakt van de diensten van Brusselse verhuizers, met inbegrepen diensten (zoals het huren van een meubellift) voor een snellere service en dus een lagere kostprijs per uur.

kleine-verhuizing-brussel

Kleine verhuizingen Brussel & Kleine verhuizingen prijs!

Verhuisbedrijven bieden aangepaste formules en tarieven. Zelfs voor het vervoer van een paar meubelstukken, voor een klein te verplaatsen volume of een deel van uw meubilair. Inderdaad, zelfs een kleine zet kan niet geïmproviseerd worden. Meubelliften, zware ladingen, hanteren en laden in moeilijke omstandigheden, huren van een voertuig of zelfs een meubellift, enz. Professionele verhuizers bieden vele voordelen om uw verhuizing snel uit te voeren en al deze beperkingen te vermijden. Vergelijk de exclusieve aanbiedingen voor een kleine verhuizing in Brussel door het invullen van ons online formulier, in slechts een paar klikken!

Les différentes formules pour un petit déménagement Bruxelles

 

Il existe plusieurs solutions selon votre situation et votre budget pour organiser un petit déménagement Bruxelles :

kleine-verhuizing-brussel

Verhuisbedrijven in Brussel:

Zij zijn gewend aan kleinschalige verhuizingen in Brussel en bieden praktische pakketten die aan elke situatie kunnen worden aangepast. U kiest à la carte de verschillende opties en verhuisdiensten die u wenst. Dit is een echte tijdsbesparing. U hoeft zich geen zorgen te maken over het huren van een voertuig, het rijden, het huren van een meubellift, het laden en verplaatsen, enz. Zonder overdag door Brussel te moeten lopen naar verschillende verhuurkantoren!

Kies voor meer flexibiliteit!

U hebt ook de flexibiliteit om het aantal verhuizers te kiezen, als u bijvoorbeeld ook vrienden hebt om u te helpen. Dit betekent dat de professionele verhuizers alleen zorgen voor bijvoorbeeld de volumineuze meubels en het transport. Met deze voordelige formule op maat kunt u een laag budget combineren met tijdwinst.

Alles is gecentraliseerd rond één enkele dienstverlener die de logistieke aspecten afhandelt. De dienst is van hoge kwaliteit en wordt snel uitgevoerd, zodat u niet te veel hoeft te betalen voor de eindafrekening (lage uurprijs).

Bovendien zijn al uw bezittingen gedekt door een verhuisverzekering!

kleine-verhuizing-brussel
kleine-verhuizing-brussel

Het huren van een verhuiswagen:

In dit geval zijn er twee mogelijkheden:

  • zelf een bestelwagen huren
  • huur van een bestelwagen met chauffeur

Het voordeel is dat de huurkosten lager zijn. Het huren van een busje met chauffeur is praktisch als u geen rijbewijs hebt of als u niet wilt rijden in Brussel. Of als u gewoon geen tijd wilt verspillen met de logistiek en het papierwerk van de huurovereenkomst.

De nadelen van alleen naar Brussel verhuizen

In beide gevallen bent u echter alleen verantwoordelijk voor het laden en uitvoeren van uw verhuizing. Daarom is het beter om bij zware lasten door een paar vrienden te worden geholpen. Anticipeer bovendien op mogelijke moeilijkheden of beperkingen in uw accommodatie om onvoorziene gebeurtenissen te voorkomen en de duur van uw bestelwagenhuur niet te overschrijden.

Zelf verhuizen kost veel meer tijd. Het kan immers zijn dat u niet over de juiste uitrusting beschikt en natuurlijk bent u minder gewend om dagelijks met verhuizingen bezig te zijn!

kleine-verhuizing-brussel
kleine-verhuizing-brussel

Samenwerken in beweging

Deze nieuwe manier van verhuizen wordt steeds populairder dankzij het netwerk en het Internet. U plaatst een advertentie voor uw verhuizing om personen te vinden die bereid zijn u te helpen, in ruil voor een financiële vergoeding. Sommige mensen bieden ook hun voertuigen of apparatuur aan.

Een onprofessionele zet

Zorg er echter voor dat u alle details van tevoren uitwerkt. Sommige personen rijden alleen, weigeren zware lasten te dragen of beperken hun hulp tot bepaalde specifieke hulpmiddelen. Het kan ook moeilijker zijn om iemand te vinden op de datum die je wilt. Tenslotte zijn de meeste van deze mensen particulieren en geen professionals. Uw eigendommen zijn dus niet gedekt in geval van schade (koelkast, wasmachine, enz.) en u bent verantwoordelijk voor eventuele schade.

kleine-verhuizing-brussel

Vergelijk ook de tarieven!

Hoewel ze vaak goedkoper zijn, zijn de weergegeven tarieven niet noodzakelijkerwijs gerechtvaardigd en kunnen ze soms duurder zijn dan een professionele verhuizer! Een goede raad: vergelijk de verschillende oplossingen op onze pagina Goedkope verhuizingen in Brussel.

Verhuizen van Brussel naar de provincie of lange afstand

Wat te doen in geval van een lange afstandsverhuizing? Bijvoorbeeld, op meer dan 200 km afstand met slechts een paar meubels te vervoeren of een klein volume te verplaatsen? Wat is de voordeligste oplossing voor een studentenverhuis of een kleine verhuizing van Brussel naar de provincie?

Heb je gehoord van groupage?

Ook bekend als groepage verwijdering. Deze oplossing biedt zeer concurrerende prijzen, tot gemiddeld 50%! U deelt de verhuiswagen met andere klanten die dezelfde reis of hoofdroute maken. Dit wordt transportoptimalisatie genoemd. Op die manier worden de transportkosten verdeeld. Het verhuisbedrijf optimaliseert zijn routes en vermijdt ook lege retourzendingen.

Hoe werkt een groepsverhuizing?

De enige beperking is flexibiliteit. De verhuizers zorgen ervoor dat uw persoonlijke bezittingen worden ingeladen en op uw nieuwe adres worden afgeleverd. Het tijdsbestek is ongeveer een week. U krijgt enkele dagen van tevoren bericht over de exacte afleverdatum, zodra het verhuisbedrijf voldoende klanten op dezelfde route heeft gevonden.

Denk erover om professionele verhuizers in te schakelen!

Professionele verhuizers bieden hun diensten ook aan voor kleine te vervoeren volumes, met name in Brussel. Inderdaad, als het slechts om een kleine hoeveelheid meubels of enkele voorwerpen gaat die vervoerd moeten worden, is een kleine verhuizing in Brussel voor hen zo gedaan en daarom zijn de prijzen ook zo concurrerend! Vul uw wensen en de geschatte datum van uw verhuizing in op dit online formulier en ontvang tot 6 offertes van betrouwbare en ervaren verhuisbedrijven. Gratis online aanvraag zonder verplichting.

Menu