Motortransport

Een motorfiets is een kwetsbaar object dat een passende uitrusting, specifieke bevestigingsmiddelen en rails voor het vervoer van motorfietsen of scooters vereist. Daarom is het raadzaam een beroep te doen op professionals in de sector. In dit artikel vindt u informatie over prijzen en praktische adviezen voor uw goedkoop motortransport.

Hoeveel kost het om een motor te vervoeren?

De prijs voor een motortransport hangt af van uw vervoermiddel, maar ook van het model van uw motor. De gemiddelde kostprijs voor een motortransport in België wordt geschat tussen 150€ en 450€. Terwijl de kosten voor een Europees of internationaal motortransport hoger liggen, met tarieven vanaf gemiddeld 500 euro. U kunt ook informeren naar oplossingen met een verhuisbedrijf of een groepsvervoer.

Prijzen motortransport

Professionele transporteur Detail van de dienst Indicatieve kosten voor motortransport
Enkele reis per vrachtwagen van centrum naar centrum Cilinderinhoud van 125 tot 500 cm3 120 – 330€
Rondreispakket / zomeraanbieding Roaster type model 250 – 450€
Pakket Vervoer uw motorfiets naar Frankrijk (Motortransport tijdens vakanties, sportevenementen naar Frankrijk)
Pakket overal in Frankrijk Cilinderinhoud 125 tot 600 cm3 400 – 550€
Quad en meer dan twee wielen 500 – 600€
Internationaal motortransport Brussel – New York per vliegtuig 800 – 1000€

Nuttige tips voor het vervoer van uw motorfiets per vrachtwagen

Als u ervoor kiest uw motor door professionals te laten vervoeren, kan het voertuig direct bij u thuis worden opgehaald of bij een depot worden afgezet, met een gemiddelde besparing van 50 tot 100 euro bij de laatste optie. Je hebt 48 uur na levering om je motor op te halen. Een agent kan het natuurlijk voor u ophalen. Uw voertuig wordt per vrachtwagen vervoerd met een levertijd van 2 tot 7 werkdagen.

Wat zijn de stappen om uw motor op een aanhangwagen te vervoeren?

1.Slepen

Ten eerste is een aanhangwagen van goede kwaliteit de veiligste manier om motoren te vervoeren. Terwijl een kleine bestelwagen altijd een tweede keus is, verre van de hoogste kwaliteitsstandaard.

2.Laden

De motorfiets moet eerst aan de voorzijde van de aanhangwagen worden geladen. Deze richting vergemakkelijkt de volgende stap van het gebruik van de bevestigingsriemen. Om veiligheidsredenen wordt aanbevolen een assistent te gebruiken bij het laden van de motor.

3.bijlage

Met het voorwiel van de motor tegen de voorbandmarkering gedrukt. Vervolgens moeten de bevestigingsriemen zorgvuldig aan beide zijden in elkaar grijpende volgorde worden geplaatst.

Dit zijn slechts enkele van de essentiële factoren voor een correct vervoer. Onze operatoren staan tot uw beschikking en u kunt op onze website een gratis offerte aanvragen bij gespecialiseerde transporteurs, zelfs met een klein budget.

Menu