Particuliere Verhuizingen

Als verhuisbedrijf staan ​​wij bekend om de scherpe prijzen die wij hanteren voor particuliere verhuizingen. Er zijn geen verborgen kosten en we zijn altijd transparant. Naast het verzorgen van de gehele verhuizing van uw woning inboedel, kunnen wij ook het in- en uitpakken voor u verzorgen. Daarnaast kunt u bij ons ook verhuisdozen huren. Bij ons hoeft u na de eerste 100 kilometer geen extra kilometers bij te betalen.

Zodra u contact met ons opneemt, zullen wij u een vrijblijvende beoordeling geven. U kunt binnen 24 uur een offerte krijgen. Bij VenderFIx krijgt u voor, na en tijdens uw verhuizing een prettig gevoel. We zorgen niet alleen voor een prettige ervaring tijdens het verhuisproces, maar garanderen ook een snelle en kwalitatieve service!

Full-Service

Goedkope verhuiswagen met chauffeur

De-/montage

In veel gevallen is demontage van meubilair en inrichting van belang, en wij van euromoving zijn u graag van dienst. Meubels en/of inrichtingen die niet door ramen of deuren passen, worden door ons verwijderd. Bovendien zorgen wij ervoor dat de meubels goed in de verhuiswagen passen, omdat deze daarvoor veel minder ruimte in beslag neemt.

Inpakken

Op de dag van de verhuizing moeten alle persoonlijke bezittingen die u naar uw nieuwe huis of werkplek wilt vervoeren, goed zijn ingepakt. Om u veel tijd en moeite te besparen, en om te voorkomen dat u wekenlang moet leven of werken tussen verhuisdozen, kunt u uw spullen door onze verhuizers laten inpakken. We pakken meestal 1 of 2 dagen voor de verhuizing in. U kunt ons uw wensen laten weten.

lift-verwijdering-brussel

Verhuislift

Zoals u zich kunt voorstellen, kan het verplaatsen van meubilair van en naar hoge verdiepingen riskant zijn. Naast de beveiliging van de omgeving van de mobiele lift is ook de veiligheid van de verantwoordelijken van belang. Meubels moeten uit de lift worden gehaald, wat zonder ervaring tot onverantwoorde situaties kan leiden. Daarom verhuren wij alleen mobiele liften met professionele hulp. Op die manier vermijden wij onnodige risico’s voor u en voor onszelf.

Hoe werkt het bij Euro Déménagement?

Validatie van uw schatting

Na ons bestekvoorstel, als u het aanvaardt, zullen wij het samen valideren en een datum van interventie vastleggen.

Hoe kunt u ons bereiken

U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen of via onze website door de offerteaanvraag in te vullen.

Verhuizing en intrek

Verhuizing en verhuizing van uw inboedel volgens de door u gekozen formule. Wij zullen dan zorgen voor de opvolging van de klant.

Onze klantenservice is beschikbaar en reageert snel

Profiteer van onze speciale aanbiedingen voor comfortabele verhuizingen en laat ons u naar uw nieuwe bestemming vervoeren.

Menu