Self-storage

Gaat u verhuizen en weet u niet hoe u uw verhuizing moet organiseren? In dit artikel vindt u alle specifieke adviezen en informatie die u nodig hebt om uw te plannen een verhuizing organiseren en wat de kosten van een goedkope verhuizing zijn.

Hoe kiest u een self storage bedrijf?

De prijs die door self storage bedrijven voor deze dienst in rekening wordt gebracht varieert afhankelijk van de diensten en behoeften. Het hangt af van de locatie van het magazijn, het onderhoud en de verpakkingsomstandigheden. Opslagfaciliteiten in afgelegen of nabijgelegen gebieden met bijvoorbeeld een 24-uurs receptie liggen in de hogere prijsklasse.

Omgekeerd kost de opslag van uw goederen op afgelegen locaties met of zonder klantenservice ter plaatse minder.

Oplossing voor tijdelijke opslag

De eerste optie is meer geschikt voor klanten die een tijdelijke opslagoplossing zoeken, bijvoorbeeld om hun spullen op te slaan tussen hun verhuizing en hun intrek.

Opslagoplossing voor onbepaalde tijd

Langdurige self storage is een oplossing bij uitstek voor mensen die meubels of voorwerpen die ze zelden nodig zullen hebben, willen opslaan. Bijvoorbeeld als u een ongebruikte auto heeft of internationaal verhuist.

De verpakkingsvoorwaarden zijn hier belangrijk om ervoor te zorgen dat uw bezittingen in goede staat zijn en na verloop van tijd niet achteruitgaan.

5 Tips voor het kiezen van de juiste self storage oplossing voor uw behoeften

  1. Vraag hulp bij het tillen van zware of omvangrijke voorwerpen.
  2.  Beveiligde self storage ruimtes
  3.  Het delen van een opslagruimte
  4.  Voorwaarden voor de opslag van uw voorwerpen
  5.  Vergelijk diensten

Prijzen van opslagruimtes

Over het algemeen worden de prijzen bepaald aan de hand van de benodigde ruimte en het volume. De onderstaande tabel geeft een indicatie van de prijzen die door self storage bedrijven in rekening worden gebracht. Het volume wordt aangegeven in m2, maar deze waarde is afhankelijk van elk bedrijf.

Volume

2,5 m2

5 m2

7,5 m2

10 m2

15 m2

< 30 m2

Capaciteit

Klein meubilair, enkele opbergdozen

 Kledingkast, beddengoed, grote TV

Tweekamerappartement

Huis met drie slaapkamers

T4 accommodatie

T5 of T6 accommodatie

Prijs/maand

10 – 20€.

20 – 60€

50 – 80€.

 100 – 150€

 180 – 250€.

< 300€

Menu