Verhuisbureau

Heb je net een nieuw huis gekocht en heb je hulp nodig bij het verhuizen? Dan is een professioneel verhuisbureau de ideale oplossing. Hieronder vind je alles wat je moet weten voordat je een verhuisbureau inschakelt. Denk aan kosten, verplichtingen en verhuistips.

Hoeveel kost een verhuisbureau?

De prijs van een verhuisbureau is gebaseerd op verschillende factoren. Het totale volume van je bedrijf, de toegang tot woningen en de afgelegde afstand zijn enkele van de belangrijkste factoren. De prijs varieert ook naargelang de extra diensten die de agentschappen aanbieden. Onderstaande tabel toont de gemiddelde prijs van een langeafstands- of korteafstandsverhuizing (50 kilometer) door een verhuisbureau.

Aantal stuks Zelfde stad Andere stad (500km)
2-3 kamer flat 400 – 1100€ 1700 – 2000€
3-4 kamer flat 750 – 1300€ 1800 – 3000€
Huis 1200 – 2000€ 2800 – 3700€

Hoe kies ik een verhuisbedrijf?

Bespaar tot 40% door verschillende offertes te vergelijken

Wil je een gedetailleerd overzicht van de kosten van je verhuizing? Omdat elk verhuisproject anders is, kan elk verhuisbureau zijn eigen tarieven bepalen. Vergelijk gratis prijzen door ons offerteaanvraagformulier in te vullen. In minder dan een minuut wordt u in contact gebracht met verhuisbedrijven in uw regio en ontvangt u tot 6 offertes. Met deze gratis en vrijblijvende aanvraag kunt u snel zien welke offerte het beste bij uw behoeften past en wat de prijzen op de markt zijn.

Verhuisbureau diensten

Aangezien de prijs van een verhuisbureau door verschillende factoren wordt bepaald, veranderen de totale kosten per situatie. De prijs is ook afhankelijk van de inbegrepen diensten, de te verhuizen ruimte en het aantal kamers. Je moet dus met al deze factoren rekening houden bij het schatten van de kosten van je verhuizing.

 

Optie   Details Prijs
Verpakkings

service

Dozen en verpakkingen voor een huis met 4 kamers 100 – 200€
Demontage en hermontage Hulp bij het monteren/demonteren van meubels 100 – 200€
Meubelopslag Verschaffing van opslagruimte, inclusief transport en levering van je goederen 50 €/maand
Meubellift Huur een meubellift onder toezicht van een technicus 250€ / halve-dag
Schoonmaken De oude en nieuwe huizen schoonmaken 200 – 400€
euromoving 1
Self storage1

Hoe kan een verhuisbureau je helpen?

De belangrijkste activiteiten van een verhuisbedrijf zijn het inladen en veilig vervoeren van je spullen naar je nieuwe huis, maar op verzoek kunnen ze ook andere aspecten van je verhuizing verzorgen. Andere diensten zijn

  • Inpakken
  • Transport van speciale items
  • Technische hulp
  • Opslag

Inpakken

Vind je inpakken en verpakken moeilijk of tijdrovend? Geen probleem; de verhuizers kunnen al je spullen inpakken, of alleen je meubels of breekbare spullen. De meeste verhuisbedrijven leveren de benodigde verpakkingsmaterialen gratis, wat tijd bespaart en ervoor zorgt dat je spullen goed beschermd zijn.

Speciale items vervoeren

Moet je antieke meubels, spiegels, kunstwerken of waardevolle voorwerpen vervoeren? Onze verhuisbedrijven zorgen voor een professioneel transport van je spullen, met extra beschermingsmiddelen en specifieke behandelingstechnieken. Voor zeer grote voorwerpen, zoals piano’s of Normandische kasten, beschikken de professionele verhuizers over de speciale uitrusting en ervaring die nodig is om de verhuizing snel en zonder schade uit te voeren.

Technische ondersteuning

Om uw verhuizing gemakkelijker en sneller te laten verlopen, bieden de bureaus ook hun diensten aan voor het demonteren en monteren van uw meubels. Dit zorgt ook voor extra veiligheid voor uw meubels in smalle doorgangen, op trappen, enz.

Moet je huishoudelijke apparaten en elektronica installeren, maar heb je niet de kennis, apparatuur of tijd? Verhuisbedrijven hebben de oplossing voor je. Ze bieden de diensten van een klusjesman aan om je te helpen met de technische aspecten van je verhuizing en je snel in je nieuwe woning te installeren.

Opslag

Soms kun je niet meteen in je nieuwe huis intrekken of wil je een tijdelijke ruimte voor je spullen terwijl je je huis renoveert. In alle gevallen kan een verhuisbedrijf je een opslagruimte bieden om al je spullen tijdelijk of voor langere tijd op een veilige plek op te slaan. Verhuisbedrijven hebben meestal geschikte opslagruimtes om je waardevolle bezittingen in goede omstandigheden op te slaan.

Menu