Verhuisoffertes

Vergelijk eenvoudig verhuisoffertes! Vind het beste aanbod voor uw verhuizing in alle steden van België. Voordelen, tips, informatie over verhuisprijzen, enz. Bereid uw verhuizing met een gerust hart voor en bespaar tot 40% met onze offertevergelijker!

Prijsvariabelen verwijderen :

  • het te verplaatsen volume: dit wordt berekend in kubieke meter
  • de af te leggen afstand: om het aantal kilometers en de vervoerskosten te berekenen
  • de datum van de verhuizing: in periodes van grote vraag, zoals de zomer, kunnen de prijzen verdubbelen
  • de moeilijkheden bij de toegang tot de woning: bepalen welke uitrusting nodig is, extra verhuizers, meubelliften, enz.
  • Verhuisdiensten: bepaal het gewenste serviceniveau (voordelig, standaard, kant-en-klaar) en de opties (opslag, enz.).

Belangrijke informatie in een verhuisbestek

1- Prijs:

De vermelde kosten kunnen inclusief of exclusief bijkomende kosten en diensten zijn. Vergeet niet het verhuisbedrijf te vragen of de aangegeven prijs een schatting of een gedetailleerde raming is.

2- Uitvoering:

Dit is de beschrijving van de werkzaamheden die het verhuisbedrijf zal uitvoeren. Dit omvat het gebruikte voertuig, het aantal verhuizers en het geschatte aantal uren, de inbegrepen diensten en alle opties of andere relevante informatie die met u is besproken.

3- De datum van de verhuizing:

In uw prijsopgave moet de dag staan waarop u naar uw nieuwe huis verhuist. Controleer of de vermelde verhuisdatum dezelfde is als de datum die u oorspronkelijk op uw offerteaanvraag vermeldde en of uw verhuizing over meerdere dagen gespreid is.

4- Verzekering:

De offerte van de verhuizer moet informatie bevatten over de verzekeringspolissen die uw bezittingen dekken. Het is belangrijk de details van de polis te lezen en ervoor te zorgen dat deze voldoende dekking biedt, vooral voor uw waardevolle bezittingen.

5- Algemene voorwaarden:

Deze zijn belangrijk omdat ze de contractuele verplichtingen en clausules vastleggen die u aan het verhuisbedrijf binden. Zij vormen ook het kader voor de geleverde diensten. De algemene voorwaarden zijn doorgaans opgenomen in het document dat de vrachtbrief wordt genoemd. Dit document bepaalt dus het goede verloop van uw verhuizing op D-day en dekt u in geval van schade.

4 Conseils pour bien choisir votre devis déménagement

Comment comparer les offres des déménageurs partenaires reçues ? Avant de faire appel au déménageur professionnel de votre choix, nous vous conseillons quelques astuces pour vous aider à choisir le bon prestataire pour votre projet :

Tip 1: Organiseer uw verhuizing zo vroeg mogelijk

Zelfs voor kleine te verhuizen oppervlakten is het aantal verhuisdozen altijd groter dan geraamd en vergt het tijd. Bovendien moet u tegelijk met de voorbereiding van uw verhuizing alle verhuisregelingen treffen. Aarzel niet om vroegtijdig offertes te vergelijken en te beslissen of u een verhuisbedrijf moet inschakelen.

Tip 2: Kies een gerenommeerd bedrijf

Kies een verhuisbedrijf met degelijke referenties. De beste verhuisbedrijven zijn namelijk lid van brancheorganisaties zoals:

  • de Belgische Kamer van Verhuizers (CBD)
  • of de Europese organisatie van verhuizers (FEDEMAC).

Dit betekent dat het bedrijf zich houdt aan de hoge normen die door elk van deze organisaties zijn vastgesteld.

Tip 3: Laat thuis een gedetailleerde schatting maken

Wij raden u aan de verhuisspecialisten van uw keuze te vragen om bij u thuis een prijsopgave te komen maken. Door het volume van de voorwerpen, de toegang of de moeilijkheden in verband met uw woning te beoordelen, kunnen zij uw verhuizing beter coördineren en u een nauwkeuriger raming van de bijbehorende kosten geven.

Tip 4: Wees grondig

Aarzel niet om het verhuisbedrijf vragen te stellen. Welke diensten zijn in de offerte inbegrepen? Wat zijn de voorwaarden van de verzekeringsdekking? Is de opgegeven prijs de definitieve prijs, enz. Maak onderweg een lijst van de vragen die betrekking hebben op uw verhuizing en vraag om bevestiging of nadere uitleg.

Menu