Verhuizen naar België Frankrijk

Frankrijk is de eerste bestemming voor Belgen die naar het buitenland willen verhuizen. Of u nu in België wilt werken en in Frankrijk wilt wonen of van plan bent naar de Côte d’Azur te verhuizen, in dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw Verhuizen naar België Frankrijk

Hoeveel kost een verhuizing van België naar Frankrijk?

De gemiddelde kosten van een verhuizing van België naar Frankrijk worden geschat op 800 tot 2000 euro. De prijzen voor een internationale of Europese verhuizing houden rekening met de afstand en de wijze van vervoer, maar ook met de gekozen diensten. Een verhuizing naar België Frankrijk is duurder dan een binnenlandse verhuizing.

Frankrijk is 14 keer groter dan België! U kunt ook de oplossing van een gegroepeerde verhuizing overwegen, die tot 50% goedkoper is dankzij de optimalisatie van de transportroutes.

De te nemen stappen bij een verhuizing naar Frankrijk

Een overzicht van de belangrijkste administratieve procedures die Belgische inwoners moeten doorlopen wanneer ze naar Frankrijk verhuizen: belastingen, werk, voertuigen, sociale zekerheid, enz. Maak de balans op voordat je vertrekt!

  1.  Administratieve verklaring
  2. Franse sociale zekerheid
  3. Een bankrekening openen
  4.  Belastingstelsel in Frankrijk
  5. Diploma en werkvergunning
  6. Rijbewijs en registratie
  7. Inschrijving van uw voertuig in Frankrijk

Hoe kan ik gemakkelijk mijn verhuizing naar België organiseren?

Vergeet niet de formaliteiten te vervullen bij uw vertrek en de stappen te ondernemen bij uw aankomst voor een verhuizing naar België Frankrijk. Naast uw installatieprocedures moet u uw verhuizing organiseren en de douanevoorschriften naleven. Ontvang tot 6 offertes van verhuizers gespecialiseerd in verhuizingen vanuit België, Frankrijk, door simpelweg dit gratis en vrijblijvende formulier in te vullen!
Een professionele verhuizer is een groot voordeel bij het verzorgen van de verhuizing. Hij is immers de contactpersoon met de verschillende administraties en u kunt zich beter concentreren op uw nieuwe installatie. Vergelijk meerdere offertes van verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in internationale verhuizingen voordat u uw keuze maakt.

Menu