Verhuizen naar Henegouwen

Verhuist u naar Mons, Charleroi of Doornik? Wat zijn de gemiddelde prijzen van een verhuizer en hoe kiest u het juiste bedrijf voor een verhuizing naar Henegouwen? Volg ons advies om gemakkelijk te verhuizen en organiseer een goedkope verhuis in de provincie Henegouwen!

Hoeveel kost het om naar Henegouwen te verhuizen?

De prijs van een verhuizing in Henegouwen varieert vaak van 700 tot 1500 euro, afhankelijk van de stad van bestemming. De prijs van een verhuizer wordt voornamelijk berekend op basis van het te vervoeren volume en de af te leggen afstand.

Geschatte prijs voor verhuizing naar Henegouwen

De onderstaande tabel geeft u een schatting van de prijs van een verhuizer in de provincie Henegouwen voor een langeafstandsverhuizing:

Type accommodatie

2-3 kamer flat

3-4 kamer flat

Huis/appartement type T4

Huis

Verhuizen naar dezelfde stad

400 – 800€

750 – 1000€

800 – 1800€

1200 – 2000€

Verhuizen naar een andere stad

1000 – 1800€

1800 – 2000€

2000 – 2800€

2200 – 3000€

Hoe weet ik de exacte prijs van mijn verhuizing in Henegouwen?

Om de exacte prijs van uw verhuizing te kennen en uw budget in te schatten, raden wij u aan rechtstreeks een gepersonaliseerde verhuisofferte aan te vragen. Een verhuizer geeft u een offerte op maat. Vul gewoon ons online formulier in en ontvang tot 6 offertes van betrouwbare en beschikbare Henegouwse verhuisbedrijven. Vind de beste kwaliteit-prijs aanbieding in een paar klikken!

verhuizingstoelage

Hoe berekent u de kosten van een verhuizing in Henegouwen?

Om de kosten van de verhuizing te bepalen, houden verhuisbedrijven naast het parkeren ook rekening met

 • de af te leggen kilometers;
 • de hoeveelheid vervoerde voorwerpen; de toeslag voor omvangrijke meubelen zoals kasten, keukens en sofa’s.

Verhuisdiensten

Verhuisbedrijven uit Henegouwen bieden diensten aan die uw verhuizing gemakkelijker en sneller maken, zoals

 • verpakking;
 • demontage en montage;
 • speciaal transport (piano, Normandische kast, schilderij, spiegel).

Hoe organiseer ik een goedkope verhuis naar Henegouwen?

Om de kosten te drukken, bieden bedrijven routeoptimalisatie aan, ook bekend als « grouponverwijdering ». Hierbij worden de ladingen van verschillende klanten op dezelfde route gegroepeerd, zodat de vrachtwagen niet leeg hoeft te rijden en de transportkosten worden geoptimaliseerd. Dit kan de kosten van de verhuizing halveren.

Een netwerk van gekwalificeerde professionele verhuizers

Bovendien beschikken de meest ervaren bedrijven over een zeer goed netwerk van verhuizers in België. Zij kunnen u dus beter en meer ter plaatse bijstaan. Zo kunt u de uiteindelijke prijs drukken door een verhuizer in uw buurt in te schakelen en krijgt u een betere kwaliteit hulp.

verhuizen-naar-ans

Hoe organiseer je een internationale verhuizing?

Het combineren van meerdere verhuizingen met dezelfde route is ook mogelijk voor internationale verhuizingen. In dit geval proberen de bedrijven de container (die een grote capaciteit heeft) volledig te vullen door de goederen van verschillende klanten te groeperen (volle containerlading). Het vertrek voor een verhuizing naar het buitenland vindt voornamelijk plaats vanuit de haven van Antwerpen of Rotterdam.

Waarom een professionele verhuizer?

De Henegouwse verhuisbedrijven op ons platform zijn gecertificeerd en worden gekenmerkt door hun betrouwbaarheid en professionele ervaring. Naast de zorg en aandacht voor details zal een professionele verhuizer u de volgende diensten leveren

 • een technisch bezoek ter plaatse om precies te bepalen hoe het werk moet worden georganiseerd en hoeveel goederen er moeten worden vervoerd;
 • advies over de organisatie van de verhuizing en de te nemen stappen;
 • de levering van verpakkingsmateriaal: aangepaste verpakkings- en verhuisdozen, plakband, polystyreen en noppenfolie;
 • professionele behandeling van breekbare en delicate voorwerpen;
 • Oplossingen op maat voor het vervoer van omvangrijke voorwerpen, met gekwalificeerd personeel voor een veilige opslag in de vrachtwagen.

Persoonlijke begeleiding bij uw verhuizing in Henegouwen

Naast deze basisverrichtingen bieden de professionals speciale aandacht voor de behoeften van de klanten door het beheer van:

 • douaneformaliteiten (voor internationale verhuizingen) ;
 • klein timmerwerk, renovatie of loodgieterswerk;
 • een gepersonaliseerde verzekeringsovereenkomst.

Meubelopslag

Een verhuizer biedt ook een magazijn voor de opslag van meubilair voor een korte of lange periode. Deze oplossing kan u ter beschikking worden gesteld als u uw renovatiewerkzaamheden in uw nieuwe woning nog niet hebt voltooid of als u tussen twee verhuizingen in zit. Of voor de hele periode in het geval van een internationale verhuizing.

Waarom contact opnemen met een verhuisbedrijf?

Door uw verhuizing toe te vertrouwen aan een ervaren verhuisbedrijf uit Henegouwen kunt u uw project in korte tijd en zonder problemen afronden. Dit geldt vooral voor het vervoer, de wegen en de vereiste vergunningen, die veel langer kunnen duren, vooral als u alles zelf doet.

Begin nu met het organiseren van uw Henegouwse verhuizing!

De eerste stap is het aanvragen van een gepersonaliseerde offerte. Het eerste aanbod is misschien niet het aanbod dat het beste bij u past, daarom geven wij u de mogelijkheid om tot 6 verschillende voorstellen van bedrijven te ontvangen. Klik op de knop om naar ons formulier op onze website te gaan. Het is een gratis en snelle dienst die slechts twee minuten duurt. Vergelijk prijzen en bespaar tot 40% op de eindprijs.

Menu