Verhuizen naar Moeskroen

Verhuist u naar Moeskroen en wilt u de belangrijkste informatie om uw verhuizing voor te bereiden? Een professionele verhuizer biedt vele voordelen tegen een scherpe prijs voor uw Verhuizen naar Moeskroen. Bespaar op uw budget, zonder afbreuk te doen aan uw project!

Hoeveel kost een verhuizing naar Moeskroen?

In België wordt een derde van alle verhuizingen uitgevoerd door professionele verhuizers. De gemiddelde kosten van een verhuizing naar Moeskroen worden geschat op 1.000 euro.

Hoe bereken je de prijs van een verhuizer in België?

Elke situatie en elke verhuizing is anders. Daarom wordt de prijs van een verhuizer berekend aan de hand van 4 belangrijke criteria

 • Het volume in m3 van al uw persoonlijke bezittingen
 • De afstand tussen de twee bewegingen
 • De voorwaarden of moeilijkheden bij de toegang tot de woningen
 • De verhuisdiensten

Prijsindicatie verhuizing Moeskroen :

Nombre de pièces

2-3 kamer flat

3-4 kamer appartement

Huis

Même ville

 400 – 1.100 €

 750 – 1 300 €

1.200 – 2.000 €

Ville différente (250 km)

1.700 – 2.000 €

1 800 – 3 000 €

2.800 – 3.700 €

Hoe kiest u de juiste verhuizer?

Is het moeilijk om tussen het grote aanbod van verhuizers de juiste informatie te vinden? Welke verhuizers zijn beschikbaar op uw verhuisdatum of welke verhuizers bieden bijvoorbeeld de diensten aan die u wenst? Vergelijk snel tot 6 verhuisbedrijven in Moeskroen. Vul ons online formulier in en ontvang aanbiedingen die aan uw behoeften zijn aangepast en die u gemakkelijk van thuis uit kunt vergelijken! Dit verzoek is gratis en verplicht u tot niets.

Wat zijn de voordelen van een professionele verhuizer?

Een verhuisbedrijf inschakelen kost iets meer. Het bespaart u echter ook tijd en geld in vergelijking met een verhuizing in uw eentje. U moet namelijk rekening houden met uitgaven en kosten zoals de huur van voertuigen, verpakking en speciale uitrusting, benzine en tolgelden, parkeren, enz. Een verhuisbedrijf in Moeskroen kan u een zeer scherp tarief bieden voor een snelle en professionele service.

– Veel diensten zijn al inbegrepen in de verhuisprijs!

U bespaart op de prijs door te profiteren van reeds onderhandelde tarieven. Maar ook een besparing van tijd. Het verhuisbedrijf zorgt voor het juiste aantal verhuizers en het nodige materiaal om uw verhuizing in alle omstandigheden te laten verlopen.

– Grote en breekbare voorwerpen

Riskeer geen ongelukken bij het vervoer van grote hoeveelheden. Of uw meubels en persoonlijke bezittingen beschadigen tijdens het laden en vervoer. Vertrouw op de ervaring van een verhuizer uit Moeskroen die garant staat voor de veilige uitvoering en het transport van uw goederen. U bent ook automatisch gedekt in geval van schade, breuk of diefstal dankzij hun professionele verzekering.

Verhuisdiensten in Moeskroen

 • inpakservice voor uw spullen (complete, « breekbare » voorwerpen of meubels);
 • voorraad verhuisdozen;
 • levering van een meubellift of andere noodzakelijke professionele apparatuur;
 • hulp bij verhuisprocedures (vervoer van voertuigen, adreswijziging, overdracht van uw abonnementen, terbeschikkingstelling van een klusjesman, enz.)
 • behandeling van omvangrijke voorwerpen en speciaal vervoer (piano, huishoudelijke apparaten, vervoer van koelkasten, enz;)
 • bescherming van openbare ruimten (bv. risico van vallende voorwerpen) en gemeenschappelijke ruimten van uw gebouw om schade te voorkomen;
 • meubelopslag in België;
 • meubel demontage en montage service;

Waarom verhuizen naar Moeskroen?

Moeskroen is een Franstalige stad in de regio Wallonië-Picardië. Vanwege de nabijheid van Frankrijk maakt het deel uit van de Eurometropool Lille-Kortrijk-Tournai. Moeskroen is een klein stadje, maar het biedt veel faciliteiten. Het is inderdaad heel gemakkelijk om de metropool Lille in minder dan 20 minuten en Brussel op 1u30 met de trein te bereiken. U kunt dus profiteren van de toegang tot de winkels, de verschillende nabijgelegen luchthavens of de Thalys en de Eurostar.

Verhuizen naar Moeskroen

Praktische tips voor een goedkope verhuizing naar Moeskroen

Het vergelijken van verhuisoffertes is de eerste stap om ervoor te zorgen dat u de beste prijs krijgt, maar er zijn ook praktische oplossingen om u te helpen geld te besparen op uw verhuisbudget.

Kies de juiste datum voor uw verhuizing:

Wij raden u vooral aan de weekends en weekenden te vermijden. Wij raden ook aan schoolvakanties en zomervakanties te vermijden, want dat zijn de populairste periodes en die verhogen de prijs van een verhuizer. Organiseer uw verhuizing naar Moeskroen zo vroeg mogelijk, zodat u een keuze hebt en flexibel kunt zijn met uw planning (vraag om een verhuisvakantie, laat op uw kinderen passen, enz.).

Sorteer je spullen:

Maak geen rommel van al uw spullen en neem de tijd om te sorteren en weg te gooien of te doneren wat u niet mee wilt nemen. Dit is een goede manier om het volume van uw persoonlijke bezittingen en dus de kosten van een verhuizer te beperken. Het maakt het ook gemakkelijker voor u om u te vestigen, omdat u geen dingen hoeft mee te nemen die al lang kapot of ongebruikt zijn.

Kies een groepszet:

Voor een goedkope verhuizing raden wij u aan te kiezen voor een groepsverhuizing. Met deze praktische en ecologische oplossing kunt u tot 50% besparen op transportkosten. In feite deelt u de kilometerkosten dankzij de optimalisatie van het transport voor meerdere verhuizingen met hetzelfde traject. De af te leggen afstand is echter de enige variabele die u niet kunt veranderen!

Menu