Verhuizing Groupon

Kies voor de groupon verhuismodus en bespaar 50% op uw verhuisofferte. Terwijl u profiteert van dezelfde kwaliteit van dienstverlening en de diensten van professionele verhuizers. verhuizing groupon in België en in het buitenland.

Groepsverhuizing offerte

Groepsverhuizingen of grouponverhuizingen zijn een manier voor verhuisbedrijven om hun routes te optimaliseren. Zij kunnen namelijk zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden door meerdere verhuizingen te groeperen, tot 50% minder dan een traditionele verhuizing!

Een geoptimaliseerde transportoplossing

Hoe kan dat? De verhuizers bieden hun klanten de mogelijkheid om een verhuiswagen te voltooien op dezelfde tour. De transportkosten worden dan verdeeld over het aantal klanten. In dit artikel vindt u alle oplossingen voor een :

 • Groupon verhuizingen België,
 • Groupon verhuizingen Europa,
 • Groupon internationale verhuizing.

Groupon goedkope verhuizing

Het gegroepeerd vervoer voor particulieren is de ideale oplossing om goedkoop te verhuizen met dezelfde kwaliteit van dienstverlening als een verhuizing op maat. De dienst en de diensten van de verhuizers blijven immers identiek. De verhuizers combineren de ladingen van verschillende klanten in dezelfde vrachtwagen. Zo kunnen zij de kosten voor het vervoer van goederen (benzine, uurtarief van de verhuizers, tol, enz.) over een gemeenschappelijke afstand, gedeeltelijk of volledig (bv. verhuizing Brussel-Rijsel) verlagen.

Vergelijking van specifieke verwijdering of Groupon verwijdering

Een overzicht van de belangrijkste verschillen tussen een gegroepeerde verhuizing voor particulieren en een individuele verhuizing die « dedicated moving » wordt genoemd:

_

Verhuisprijs

Volume

Verwijderingsdienst

Datum van lading en levering

Verwijderingstijd

Milieu-impact

Groupon déménagement 

25 tot 50% goedkoper

> 20 m3 (kleine volumes)

Identiek

Beperkt

Flexibel – lang

 Verminderd (minder co2-uitstoot)

Déménagement dédié

1000€ gemiddeld

vanaf 10m3 en meer dan 80 m3

Hetzelfde

Aangepast

Op maat gemaakt

Belangrijk

Bespaar 50% op uw verhuizing

Voor een voordelige verhuizing is de gegroepeerde verhuiswijze de beste oplossing voor verhuizingen in België of in het buitenland. Dit soort vervoer vereist echter meer flexibiliteit wat betreft termijnen en verhuisdata en moet daarom zo vroeg mogelijk worden georganiseerd. Om uw kansen optimaal te benutten en een gegroepeerde verhuizing te vinden, neemt u nu via dit formulier contact op met meerdere gespecialiseerde verhuisbedrijven en ontvangt u gratis meerdere offertes om offertes, prijzen en termijnen te vergelijken.

verhuizing-groupon

Wat is een Groupon-beweging?

Dit is een beweging die verschillende individuele bewegingen combineert. Dit soort verhuizingen bieden een betere prijs dan een speciale reis of een speciale verhuizing.

Groupon gaat voor kleine volumes

Groepsverhuizingen bieden vele voordelen. Het is vooral geschikt voor verhuizingen met een volume van minder dan 20 m3, bijvoorbeeld een gegroepeerde piano verhuizing, gegroepeerd meubeltransport of huishoudelijke apparaten.

Minder flexibiliteit met betrekking tot de verhuisdatum

Verhuizers bieden dezelfde kwaliteit van dienstverlening als bij een traditionele verhuizing. U hebt echter een beperkte keuze aan mogelijke data, omdat de verhuizing pas mogelijk is als het verhuisbedrijf andere klanten op hetzelfde traject heeft gevonden om de verhuiswagen te voltooien.

Zijn de dozen gemengd met een groepsverhuizing?

Met deze oplossing wordt elke lading gescheiden door netten of tussenschotten om de spullen van elke klant bij levering gemakkelijk te kunnen onderscheiden en terug te vinden. De kosten van de verhuizing worden gedeeld tussen de verschillende klanten, die elk alleen de transportkosten betalen in verhouding tot het volume en de afstand van hun verhuizing.

Ten slotte verloopt het laden en verwijderen sneller. Dit komt omdat het team van verhuizers dat wordt toegewezen vaak groter is, afhankelijk van het aantal verhuizingen samen.

Hoofd- en langeafstandsverhuizingen

Groepsverhuizingen zijn gemakkelijker te organiseren voor verhuizers op routes tussen grote steden en meer dan 100 km. Dat komt omdat de vraag groter is. Als u op zoek bent naar een groupage verhuizing Brussel-Antwerpen, bijvoorbeeld. Het is makkelijker om andere klanten te vinden die een verhuiswagen willen voltooien.

Flexibele verhuisdatum

Groupagevervoer is mogelijk wanneer de verhuizers hun route hebben geoptimaliseerd door verschillende afzonderlijke klanten op hun route te combineren. De verhuizers zullen u informeren over een mogelijke termijn. Zij verbinden zich ertoe u zo spoedig mogelijk en ten minste een week van tevoren in kennis te stellen van de exacte leveringsdatum en afspraken te maken over de precieze modaliteiten (tijdschema’s, enz.). De laaddatum staat vast. Houd er rekening mee dat het vaak niet mogelijk is om op dezelfde dag te verhuizen!

Voordelen en nadelen van Groupon verhuizen

+

 • Economische prijs
 • Dezelfde kwaliteit van dienstverlening
 • Vervoer van meubilair of kleine volumes
 • Voornamelijk van stad tot stad
 • Milieuvriendelijk
 • Snel (groter team van verhuizers)

_

 • Flexibele datum
 • Kleine volumes 10 tot 20 m3 maximaal
 • Verhuizen op verschillende dagen
  verschillende dagen
 • 3-6 maanden van tevoren georganiseerd (bestemming en vraag van de klant)
 • Minder aanvragen voor reizen op secundaire routes

De georganiseerde reis: de oplossing tussen gegroepeerde verhuizingen en specifieke verhuizingen

Net als de gegroepeerde verhuizing is de georganiseerde reis een ander vervoermiddel waarmee u ook aanzienlijk kunt besparen op uw verhuizing. Het verhuisbedrijf optimaliseert zijn lading deze keer om lege retouren te voorkomen. Dit betekent dat uw verhuizing op het tweede traject wordt verzorgd en de transportkosten worden gehalveerd.

Groupage gaat een kant op

U betaalt alleen voor het retourtransport en de service en verhuizers zijn dezelfde als bij een klassiek verhuispakket. Met deze oplossing is uw verhuizing niet beperkt in volume en kan deze groter zijn dan 20 m3 omdat u de verhuiswagen niet deelt.

De georganiseerde reis is dus de ideale oplossing voor een goedkope verhuizing, zelfs voor grote verhuizingen.

Groupage & touring tip

Sommige verhuisbedrijven bieden een combinatie aan van groepsverhuizingen met georganiseerde reizen. Dit betekent dat u op de terugreis een verhuiswagen deelt, vaak tegen een onverslaanbaar verhuistarief! Deze oplossing vergt echter veel organisatie en hangt dus af van de eisen die het bedrijf krijgt.

verhuizing-groupon

Groupon internationale verhuizingen

Verhuist u naar het buitenland? Een internationale verhuizing is erg duur en vereist meer logistiek. Door te kiezen voor groupage, of portage, deelt u een container met meerdere klanten en verlaagt u de prijs van uw internationale verhuizing. De transportkosten worden verdeeld volgens het volume van de te verhuizen persoonlijke bezittingen.

Groupon Verwijdering naar Europa

Deze oplossing bestaat ook voor een gegroepeerde verhuizing naar Europa, per vrachtwagen of per multi-transport: container en vrachtwagen bijvoorbeeld. De grote steden en gemeenten worden echter beter bediend en er is meer vraag naar, zoals in het geval van een groepsverhuizing Brussel-Parijs.

Vergelijk nu offertes voor gegroepeerde verhuizingen!

Kies de goedkoopste Groupon verhuisoplossing met de diensten van verhuisprofessionals door te kiezen voor de groupage of georganiseerde verhuizing. Vergelijk de prijzen en de verschillende voorstellen van verhuisbedrijven en bespaar tot 50% met deze oplossing. Vul dit formulier in en ontvang tot 6 gratis voorstellen van verschillende verhuizers.

Menu