Verwijderingspakket

Het volume is een van de belangrijkste factoren die de prijs van de Verwijderingspakket. Als u het volume van uw verhuizing kent, kunt u uw budget beter inschatten en de organisatie van uw verhuizing beter plannen. Wat moet je weggooien, sorteren of bewaren? Maak een eerste schatting van het verhuisvolume met onze online calculator!

Hoe bereken ik het volume in m³?

U moet weten dat de grootte van de verhuiswagen of bestelwagen die u voor uw verhuizing kiest, wordt uitgedrukt in m³. Maak een eerste schatting van het verhuispakket voor al uw goederen en meubels met onze online m³ volume calculator!

Hoe kunt u geld besparen op uw verhuispakket?

De prijs van een verhuizing kan hoog zijn. De prijs hangt voornamelijk af van het te verplaatsen volume. Het is een goed idee om het volume van uw verhuizing in te schatten om beter te kunnen anticiperen op uw verhuispakket en de verschillende kosten. Het vergelijken van verhuisschattingen is een goede manier om een nauwkeurige inschatting te krijgen van het te verhuizen volume. Maar ook van de technische behoeften en mogelijke obstakels als gevolg van uw situatie of de specifieke aard van uw verhuizing. De vrijblijvende en volledig gratis offertes geven u de nodige informatie om het budget voor uw verhuizing te plannen.

Verwijderingspakket

Hoeveel kost een verhuizing?

Ter informatie: dit zijn de gemiddelde prijzen van de verhuizers in België voor een afstand van 300 km:

– tweekamerappartement: 800 – 15.000 euro
– driekamerappartement: 1000 – 2000 euro
– verhuizing huis: 2000 – 3500 euro

Voordelen van de berekening van uw verhuispakket

Met een eerste idee van het verhuispakket kunt u :

De transportkosten optimaliseren:

door de wijze van vervoer en de grootte van de verhuiswagen te kiezen die het best past bij het te vervoeren volume.

Een betere organisatie:

door de fasen van uw verhuizing op voorhand te plannen na een evaluatie van uw logistieke behoeften. Met name zult u uw verhuizing op de dag zelf rustiger kunnen aanpakken en de kosten als gevolg van onvoorziene omstandigheden kunnen beperken.

Bespaar op de prijs:

Door het volume van uw verhuizing te berekenen, kunt u uw bezittingen sorteren en beslissen wat u wilt houden of weggooien. Maar ook wat je kunt verkopen om je verhuizing te financieren.

Hoe bereken je het volume om het verhuispakket te schatten?

Er zijn verschillende manieren om een eerste schatting te maken van het volume van uw bezittingen. Met deze eerste berekening kunt u een schatting maken van het verhuispakket. Sommige berekeningsmethoden geven een nauwkeurige evaluatie of bieden een schatting van het volume van uw verhuizing.

Berekening van het volume van de verhuizing door een vakman

Als u besluit een beroep te doen op een verhuisbedrijf, of gewoon een gratis offerte op maat aanvraagt, zullen de verhuizers een technisch bezoek bij u thuis brengen om het volume van uw verhuispakket te schatten. De meest nauwkeurige schatting is de berekening van het verwijderingsvolume door professionals. Bovendien wordt in de kosten rekening gehouden met de moeilijke toegang tot uw woning of andere specifieke kenmerken en logistieke behoeften.

Fysieke of videotechnische inspectie?

Sommige verhuizers bieden een technische inspectie per video aan. Dit is vooral belangrijk als u het niet eens kunt worden over een tijdstip. Toch is het raadzaam om een technisch bezoek te brengen aan het gekozen verhuisbedrijf. Dit voorkomt onaangename verrassingen of extra kosten op uw verhuispakket.

Online volume m³ calculator

Met deze gebruiksvriendelijke tool kunt u vanuit uw luie stoel een eerste schatting maken van het te verplaatsen volume. Het is een goede indicator van hoeveel u moet verhuizen en geeft u informatie over de prijs van uw verhuizing. Wij raden u aan deze tool te gebruiken in de eerste fasen van de organisatie van uw verhuizing. Het helpt u ook om te bepalen of u al uw bezittingen wilt meenemen of niet.

Bespaar 40% met een eenvoudige offerteaanvraag!

Wat uw verhuisbehoeften ook zijn, het is belangrijk om altijd meerdere offertes aan te vragen. Offertes van professionele verhuizers bevatten veel informatie om u te helpen bij het organiseren van uw verhuizing. In feite helpen ze je om nota te nemen van bepaalde details waar je misschien niet aan gedacht hebt. Een offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend! Vul ons snelle en eenvoudige online formulier in en ontvang tot 6 offertes van verhuisbedrijven uit uw regio. Door prijzen te vergelijken kunt u gemiddeld tot 40% besparen op uw verhuispakket!

Menu