Verwijderingspercentages

Hoe wordt de Verwijderingspercentages? Uw verhuisrekening kan variëren en verdubbelen, afhankelijk van de afstand, het volume en de omstandigheden. Bekijk alle prijzen voor een verhuizing door een verhuisbedrijf en maak een schatting van de kosten als u alleen verhuist.

Hoe schat je de kosten van een verhuizer?

De prijs van een verhuizing wordt hoofdzakelijk bepaald door vier belangrijke criteria, en de prijsopgave van elke verhuizer moet deze elementen vermelden:

  • Het volume van uw te vervoeren bezittingen,
  • De afstand tussen uw huidige woning en uw nieuwe woning,
  • De diensten en het gekozen verhuispakket,
  • De datum/periode van uw verhuizing (weekend, einde van de maand, feestdagen, enz.).

Verhuizingstarieven in België

De populairste bestemmingen voor een verhuizing zijn nog steeds de steden Brussel en Antwerpen, of buurlanden zoals Frankrijk, Luxemburg of Nederland. Deze tabel geeft een schatting van de prijs van een verhuizing voor enkele van de belangrijkste verhuisroutes in België:

Verwijderingsafstand Verwijderingspercentage
Brussel-Antwerpen 250 – 1200€
Brussel-Parijs (FR) 600 – 2000€
Luik-Lille (FR) 500 – 1750€
Charleroi-Brussel 300 – 1300€
Namen-Gent 450 – 1700€
Brugge-Maastricht (NL) 500 – 1900€

Is het goedkoper om alleen te verhuizen?

Of u nu zelf verhuist of met de hulp van familie en vrienden, of u nu kiest voor een professionele verhuizer of een transportwagen huurt, verhuizen kost zeker geld. Als u de prijsklasse kent, kunt u het budget voor uw project beter inschatten. Bespaar tot 40% door offertes te vergelijken.

Internationale verhuizing Zwitserland
Verwijderingspercentages1

Misvatting: een professionele verhuizer kost niet meer

In tegenstelling tot wat u misschien denkt, bespaart u niet noodzakelijkerwijs meer geld door te proberen de diensten van een verhuizer te minimaliseren. In feite is het voordeliger om het verhuisbedrijf alles te laten regelen, afhankelijk van de configuratie van uw oorspronkelijke woning en uw nieuwe woning. Hieronder vindt u een indicatie van de gemiddelde tarieven voor deze aanvullende diensten.

Hoe vindt u de beste tarieven voor uw verhuizing?

Bij het berekenen van de prijs van uw verhuizing moet u rekening houden met al deze verschillende variabelen. Of u nu zelf verhuist of een beroep doet op professionele verhuizers, door verschillende offertes aan te vragen krijgt u een beter beeld van alles waarmee u rekening moet houden bij uw verhuizing en kunt u profiteren van gepersonaliseerd advies in functie van uw situatie. Vul dit formulier in enkele minuten in en ontvang meerdere offertes van verhuisbedrijven uit uw regio. Deze aanbiedingen zijn vrijblijvend.

Menu