Verwijderingspost

Er zijn een aantal dingen waar je voor moet zorgen als je verhuist. Het is gemakkelijk om te vergeten bepaalde organisaties van uw adreswijziging in kennis te stellen, of om een belangrijke brief te missen, een rekening te laat te ontvangen, enz.
Verwijderingspost biedt verschillende pakketten om uw verhuizing te vergemakkelijken en u te helpen zich te vestigen zonder iets te vergeten.

Uw post doorsturen met La Poste déménagement

Wat is de service van La Poste déménagement? Als u gaat verhuizen, moet u uw verhuizing organiseren. Maar ook alle stappen die komen kijken bij het veranderen van uw adres als u uw huis verlaat en naar uw nieuwe woning verhuist. Het is gemakkelijk om overweldigd te worden door alle voorbereidingen en te vergeten uw adreswijziging door te geven aan bepaalde providers.

Hoeveel kost de postdoorstuurservice van De Post?

De Post biedt in heel België een zeer gemakkelijk te installeren dienst voor het doorsturen van post. De dienst Poste déménagement geeft u immers meer tijd om uw adreswijziging bij alle betrokken instanties door te geven. U kunt kiezen voor de eenvoudige mail forwarding, waarmee u al uw post naar uw nieuwe adres overbrengt.

Hoe vind ik de beste verhuisdienst tegen de beste prijs?

Profiteer van een kwaliteitsservice en alle diensten tegen een voordelige prijs door eenvoudigweg offertes van professionele verhuizers te vergelijken. Vul dit online formulier in en ontvang vrijblijvend tot 6 gratis offertes van verhuisbedrijven uit uw regio! U kunt tot 40% besparen op de totale kosten van uw verhuizing.

La Poste verhuispakket

Er worden verschillende formules voor de follow-up van de verwijdering van post voorgesteld:

 • Eenvoudige postdoorstuurservice voor 3 maanden: € 26,95
 • Eenvoudige postdoorstuurservice voor 6 maanden: € 51,90
 • Eenvoudige postdoorstuurservice voor 12 maanden: €101,80
 • Eenvoudige postdoorstuurservice 24 maanden : 201,60

Deze tarieven zijn vast, ongeacht het volume en de omvang van uw post en pakketten.

Schrijf u rechtstreeks online in op de website Bpost.be of in een postkantoor in uw buurt.

Verwijderingspost

Hoe organiseert u gemakkelijk uw verhuizing?

Uw verhuizing voorbereiden is essentieel, maar soms is het niet altijd even eenvoudig. Gevangen in je dagelijkse leven, je werk en de vele verplichtingen van alledag, enz. is het niet altijd gemakkelijk. Het organiseren van een verhuizing vergt inderdaad tijd die we soms niet hebben. Vertrouw uw verhuizing toe aan een gekwalificeerd verhuisbedrijf, dat u bij alle stappen helpt en de verhuizing van uw spullen in alle vertrouwen garandeert.

Postverzending door De Post voor een internationale verhuizing

Als u naar het buitenland verhuist, is het mogelijk om uw post door La Poste verhuisdienst te laten doorsturen. Voor internationale postverzending en het type pakket gelden echter bepaalde voorwaarden:

-Tracking van post of pakketten tot 2 kg naar uw nieuwe adres in het buitenland
-Uitsluiting van postoverdracht voor goederen (Colissimo) of met aangegeven waarde (gevolgde brief), alsmede post-antwoorden.

Internationaal verhuispakket

Wat het doorsturen van eenvoudige post betreft, biedt De Post 4 soorten contracten voor internationale postoverdracht aan:

 • Internationale postdoorstuurservice voor 3 maanden: € 99,95
 • 6 maanden internationale postverzending: €199,90
 • 1 jaar internationale postverzending: € 399,80
 • Internationale postverzending 24 maanden: 799,60€.

Tijdelijke postoverdracht De Post

De Post biedt ook een tijdelijke postoverdrachtdienst, die ideaal is als:

 • U gaat verhuizen en uw geplande verhuisdatum is later;
 • U gaat op vakantie of verlaat tijdelijk uw woning voor kortere of langere tijd;
 • Je gaat een paar maanden in het buitenland studeren of werken;
 • Voor elke periode tussen 2 en 6 weken: € 24,45

Postbewaarservice bij de Post

Met deze dienst kunt u uw post beschermen en een opeenhoping van brieven voorkomen. Of voorkomen dat uw post uit uw brievenbus verdwijnt. Met deze optie kiest u ervoor om uw post in een postkantoor te laten bewaren voor de duur van uw afwezigheid, zodat u ze bij uw terugkeer kunt terugvinden.

Hoe organiseert u uw verhuizing met een gerust hart vanaf het begin?

Een verhuizing verloopt in verschillende fasen: het vinden van een nieuwe woning, het aanvragen van een verhuisofferte, het organiseren van de verhuisdozen en vervolgens de voorbereiding van het transport en de installatie in de nieuwe woning, waarbij aan veel formaliteiten moet worden gedacht. Het verhuizen van al je spullen, maar ook het veranderen van je leven en je dagelijkse gewoonten is soms een stressvol moment, wanneer je al enkele jaren in dezelfde stad woont.

Menu