Verwijderingsset

De praktische, eenvoudige en allesomvattende verhuiskit is ideaal om uw verhuizing eenvoudig te organiseren en niets te vergeten bij uw voorbereidingen. Advies van professionals en informatie over het materiaal en de prijzen van de verhuispakketten.

Verhuiskit: het all-inclusive pakket met het essentiële voor de verhuizing

De verhuiskit is erg handig als u alleen verhuist of als u een deel van uw verhuizing zelf doet. Verhuispakkingen bieden een aantal voordelen. Zij vereenvoudigen de organisatie van uw verhuizing door u verschillende pakketten aan te bieden, afhankelijk van het te verhuizen volume en het soort te vervoeren artikelen.

Verwijderingsset, de voordelige optie !

Zorg ervoor dat u niets belangrijks vergeet door te kiezen voor een all-in verhuispakket. Deze pakketten bevatten een selectie van verpakkingsmaterialen, verhuisdozen, beschermingsmaterialen en doe-het-zelfmaterialen die het meest gebruikt worden door professionele verhuizers!

De verhuiskits die in de winkels worden verkocht zijn ofwel doe-het-zelf of worden rechtstreeks in kant-en-klare pakketten verkocht, afhankelijk van het te verhuizen volume. Zo weet u zeker dat u het juiste aantal verhuisdozen voor uw huis koopt en niet meer uitgeeft dan u nodig hebt.

Gratis kit met professionele verhuizers

Tip! Verpakkings- en verhuisdozen worden gratis ter beschikking gesteld door de verhuizers. De verwijderingsset is direct inbegrepen en wordt gratis aangeboden. Zelfs als u de goedkoopste optie kiest waarbij alleen het transport wordt verzorgd door het verhuisbedrijf! De voordelen? Je hoeft niet extra te betalen voor alle benodigde apparatuur. De verhuizers beoordelen uw volume en geven u vervolgens het aantal en het soort geschikte verpakkingsmaterialen. Vergelijk prijzen en offertes van verhuisbedrijven door dit gratis en vrijblijvende online formulier in te vullen.

Prijzen verhuispakketten

Er zijn evenveel combinaties en mogelijkheden van verwijderingskits. Dit varieert naargelang het type woning, het te verplaatsen volume, het vereiste materieel of het soort te vervoeren voorwerpen. In het algemeen worden all-in verhuispakketten ingedeeld volgens het volume en de oppervlakte van uw woning. Hier volgt een indicatie van de belangrijkste verhuispakketten en de details van hun inhoud (merk op dat de samenstelling van de inhoud van het pakket aanzienlijk varieert en specifiek is voor elke winkel):

Verwijderingsset

Studio

T2 – T3

T4 – T5

Huis

Volume m2

> 20 m2

40 m2 – 60 m2

80 m2 – 150 m2

< 200 m2

Prijs

25 – 35 €

40 – 75 €

75 – 110 €

300-350 €

Uitrusting

-20 standaard dozen
-8 boekendozen
-1 rol noppenfolie
-2 rollen plakband

-20 standaard dozen
-10 boekendozen
-2 rollen noppenfolie
-2 rollen plakband

-60 standaard dozen
-20 boekendozen
-3 rollen noppenfolie
-5 rollen plakband en 1 dispenser

-40 standaard dozen
-40 medium formaat dozen
-20 grote dozen
-10 garderobedozen
-3 rollen noppenfolie
-10 rollen plakband

Specifieke verhuispakketten:

U kunt ook specifieke verhuispakketten vinden, afhankelijk van uw behoeften. Bijvoorbeeld voor het inpakken en beschermen van uw speciale of breekbare spullen zoals serviesgoed, of pakketten met accessoires en doe-het-zelf voor de verhuizing. Hieronder staan de meest voorkomende verhuispakketten:

Verwijderingspakket

Serviespakket

 

Zelfbouwpakket

Studentenpakket

Prijs

 25 – 45€

20 – 40€

15 – 20€

Uitrusting

-2 dozen 24 platen
-1 doos 75 glazen
-1 plakrol

-plakband
-cutter
-Lijmspoel
-hamer trekker
-bel niveau
-Rollende meter
-schroevendraaier koffer
-viltstift

-4 middelgrote dozen
-4 standaard dozen
-1 rol noppenfolie
-1 rol plakband

Stel je je eigen verhuispakket samen?

U kunt ook kiezen voor de doe-het-zelf formule en uw eigen pakket samenstellen volgens uw werkelijke behoeften. Voordat u accessoires en verhuisdozen gaat kopen, raden wij u aan te inventariseren wat u al in huis heeft en een checklist op te stellen van nuttige spullen.

Hieronder volgt een checklist van de door professionele verhuizers meest gebruikte items en mogelijke alternatieven:

Materiaal

Verhuisdozen

Noppenfolie

Garderobekarton

Trolley

Schroevendraaier, hamer, schaar, kniptang

Beschermende hoes

Lijmrol

 Alternatief 

Het inschatten van het volume dat moet worden verplaatst, kamer per kamer, is de eenvoudigste manier om dit te doen. Kies dozen in goede staat om het gewicht van uw spullen veilig te dragen en aangepast aan uw breekbare voorwerpen.

Voor breekbare decoratieve voorwerpen, glazen en serviesgoed, maar ook spiegels, schilderijen en uw kostbaarheden. Aarzel niet om de lagen te vermenigvuldigen om uw waardevolle voorwerpen te beschermen.

Om uw kleding te beschermen tegen stof en om tijd te besparen bij de installatie.

Zeer handig voor het verplaatsen van grote meubels of huishoudelijke apparaten.

Onmisbaar bij het demonteren van meubels en eventuele onvoorziene problemen bij het laden en lossen.

Om uw meubels, fauteuil, kast te beschermen tegen stoten of vlekken, vooral tijdens het hanteren.

Om de bodem van verhuisdozen te verstevigen en ze te sluiten.

advies

Originele dozen voor uw voorwerpen, plastic dozen en kratten, vuilniszakken (kleding), manden, koffers.

Dekens, linnengoed en handdoeken, kranten, kraftpapier, sokken.

U kunt uw eigen reistassen of vuilniszakken gebruiken, die zeer licht en gemakkelijk mee te nemen zijn.

Wielenbak

Denk aan het lenen of huren van de apparatuur.

Oude lakens, dekzeilen, dekens.

 Scotch tape wordt meer gebruikt voor het vastzetten van pakketten.

Waar kan ik een verwijderingsset krijgen?

Het is gemakkelijk om een verwijderingsset te krijgen! Het is echter ook heel gemakkelijk om te verdwalen in het grote aantal gespecialiseerde websites. Inderdaad, de inhoud en samenstelling van een verhuispakket is specifiek voor elke winkel, met verschillende prijzen en het is moeilijk te vergelijken en in te schatten volgens uw werkelijke behoeften.

In het algemeen kunt u kiezen voor twee praktische oplossingen:
– all-inclusive, kant-en-klare verwijderingsset

-Move kit om zelf in elkaar te zetten

Waar kan ik een verwijderingsset kopen?

  • gespecialiseerde websites
  • decoratie en bouwmarkten (Leroy Merlin verhuispakket, Castorama, Carrefour, Ikea verhuisdozen, enz.)
  • winkelcentra
  • Verhuurbedrijven van verhuiswagens en verhuisbedrijven
    discounters

Organiseer uw verhuizing gemakkelijk!

Gemakkelijk en kant-en-klaar, een verhuispakket is ideaal om uw verhuizing snel, zonder tijdverlies en voordeliger te organiseren! Verhuiskits zijn verkrijgbaar in winkels of worden gratis verstrekt door het verhuisbedrijf. Verspil geen tijd met het maken van een lijst van wat je nodig hebt of hoeveel dozen je nodig hebt voor je verhuizing. De professionele verhuizers beoordelen uw volume en de te vervoeren voorwerpen en leveren de juiste hoeveelheid materiaal direct bij u thuis. Deze dienst is gratis en inbegrepen in de prijsopgave. Vul dit formulier in en vraag meerdere offertes aan van verhuisbedrijven om prijzen en diensten in één oogopslag te vergelijken. Dit verzoek is gratis en vrijblijvend.

Menu