Lift verwijdering Brussel

Een verhuizing in Brussel is vaak complexer. Dit geldt met name voor het vervoer van grote meubelstukken, een pianoverhuizing of een flat met meerdere verdiepingen. Een verhuislift Brussel is een zeer voordelige dienst, die u toelaat uw verhuis snel en gemakkelijk uit te voeren. Dankzij deze tijdsoptimalisatie bespaart u op de kosten van uw verhuis!

Hoeveel kost het om een verhuislift te huren in Brussel?

De prijs per uur voor het huren van een verhuislift in Brussel is €100. Het is mogelijk een verhuislift voor een halve dag te huren voor gemiddeld 220 euro, of voor een hele dag voor 350 euro. Deze tarieven kunnen variëren indien de huur van een verhuislift Brussel tijdens de week of in het weekend plaatsvindt, met mogelijke extra kosten afhankelijk van de verhuizers.

Huurprijzen voor lift verhuizingen Brussel

Verhuur van meubelliften     

Uurloon

Halve dag 4u

Hele dag 8 uur

Voor elk extra uur

Doorgangsvenster (1 element)

Tarieven

150€ – 190€

190€ – 250€

350€ – 400€

50€ – 75

100€ – 150

Kenmerken Verwijder lift :

  • Gewichtscapaciteit tot 300kg, of 400kg afhankelijk van het model
  • Maximale hoogte: 30 – 37 meter
  • Verdiepingen: van 1e tot 10e verdieping of maximaal 12e verdieping
Lift verwijdering Brussel

Verhuizen naar Brussel gemakkelijk en goedkoop met professionele verhuizers

Verhuizen naar Brussel is ingewikkelder. Bijvoorbeeld tussen de toegang tot het huis, het aantal verdiepingen, de moeilijkheid om te parkeren of het verkeer. Het is handig om een lift te huren voor uw verhuizing in Brussel. In dit geval zullen professionele verhuizers het hele proces voor hun rekening nemen. Een gekwalificeerde technicus zorgt voor de bediening en de veiligheid bij het gebruik van een meubellift. Zeer praktisch, zelfs voor een kleine verhuizing in Brussel! Ontvang tot 6 offertes van verhuisbedrijven in Brussel om te vergelijken, zodat u de beste prijs en de service kunt kiezen die bij u past. Profiteer van een besparing van gemiddeld 40% dankzij deze service!

De voordelen van een verhuis lift in Brussel

Tijd besparen

Het huren van een verhuislift in Brussel laat u toe uw spullen sneller te verhuizen (zonder lift, volumineuze of zware voorwerpen, …). Daardoor wordt het uurtarief op uw verhuisraming lager.

Veiligheid en garantie in geval van een ongeval

U hoeft de gemeenschappelijke ruimten van uw gebouw niet te beschermen, zodat u niet aansprakelijk kunt worden gesteld voor eventuele schade. Een technicus is verantwoordelijk voor het besturen en manoeuvreren van de lift, en voor de veiligheid van de openbare ruimte. U bent niet aansprakelijk en u bent gedekt door de verzekering van Paris movers.

Je hebt minder verhuizers nodig

Met een lift is uw verhuizing sneller klaar en zijn er minder verhuizers nodig.

Minder risico op ongevallen of verwondingen

Een verhuislift Brussel is nuttig voor het verplaatsen van zware of zeer grote voorwerpen. Zo vermijdt u het risico op verwondingen of lichamelijk letsel als u het zelf moet doen.

Meer veiligheid voor uw meubels

U loopt geen risico op beschadiging of bederf tijdens het transport van uw meubelen en vermijdt extra kosten in geval van schade.

Veiligheid en verhuur lift Brussel

1 – Veiligheidsinstructies :

Het huren van een verhuislift in Brussel vereist de aanwezigheid van een technicus om de lift te bedienen. De technicus zorgt voor de veiligheid van uw bezittingen, maar ook van de openbare ruimte en de voorbijgangers. Een verhuislift kan tot 12 verdiepingen hoog komen! De bediening van een meubellift is dus technisch en mag niet licht worden opgevat (stel u voor dat uw koelkast op de stoep valt!).

Bescherming en toegang
Bepaalde voorwerpen, zoals ontvlambare, bijtende of vloeibare voorwerpen, moeten worden verwijderd voordat een Brusselse verhuislift wordt gebruikt. Het is ook belangrijk om elk voorwerp te verwijderen dat de doorgang door het raam zou kunnen belemmeren.

Ten slotte moeten voorwerpen en meubilair om veiligheidsredenen worden beschermd en goed worden ingepakt met dekens en vastgezet met riemen.

2 – Veiligheid van de openbare ruimte:

Om dezelfde redenen zorgt het verhuisbedrijf voor de bescherming en beveiliging van de openbare ruimte. Dit voorkomt elke val die een lichamelijk ongeval zou kunnen veroorzaken. Tijdens uw verhuizing in Brussel worden speciale voorzorgsmaatregelen genomen en borden geplaatst.

3 – Parkeervergunning :

Voor het huren van een lift is een parkeervergunning nodig die wordt afgegeven door de Technische Verkeersdienst. Deze vergunning moet ten minste 4 dagen van tevoren worden aangevraagd. Deze parkeervergunning kost in Brussel gemiddeld 104 euro. Het verhuisbedrijf zal deze procedures gratis voor u verzorgen.

Meubeltransport en verhuislift Brussel

Het is raadzaam een lift te huren als u een of meer meubelstukken van uw bovenwoning in Parijs moet verplaatsen. De kosten kunnen snel worden terugverdiend dankzij de verschillende mogelijkheden die verhuizers bieden met een verhuislift Brussel per uur of per halve dag. Het vervoer van meubilair in Brussel is eenvoudiger, met minder risico op letsel of schade aan het gebouw, zowel in uw appartement als in de gemeenschappelijke ruimten van het gebouw (trappenhuis, lift, enz.).

lift-verwijdering-brussel

Grote meubels die niet kunnen worden gedemonteerd

Hij is ook zeer nuttig voor het vervoer van volumineuze meubelen of meubelen die niet kunnen worden gedemonteerd. Tenslotte betekent de ervaring van gekwalificeerde verhuizers dat wij ons aan elke situatie kunnen aanpassen en oplossingen kunnen vinden om eventuele moeilijkheden het hoofd te bieden.

lift-verwijdering-brussel
lift-verwijdering-brussel

Verhuizing provincie Brussel

Als u van Brussel naar de provincie verhuist of omgekeerd, zorgt het bedrijf dat uw verhuizing verzorgt voor alle laad- en loswerkzaamheden. Dit omvat het gebruik van een takel voor vertrek en uitladen indien nodig. U hoeft niet op zoek te gaan naar een andere dienstverlener en alles is inbegrepen in uw verhuisofferte. Dit bespaart u tijd, moeite en geld met een reeds onderhandelde prijs voor de gehele dienst.

lift-verwijdering-brussel

Bespaar tot 40% op de kosten van uw verhuizing!

Weet u niet of het voor u de moeite waard is om een verhuisbedrijf in Brussel in te huren? Vergelijk snel de tarieven en aanbiedingen van verhuisbedrijven in de regio Brussel. U zult versteld staan van de aangeboden prijzen en de voordelen van het huren van een verhuislift in Brussel. Bespaar gemiddeld 40% op verhuiskosten! Deze online aanvraag is gratis en vrijblijvend. Vul ons formulier in, ontvang offertes en vergelijk eenvoudig om de beste aanbieding te kiezen.

Menu