Verhuisdozen

Het essentiële voor elke beweging! Wat zijn de prijzen en de verschillende soorten verhuisdozen? Waar kan ik verhuisdozen vinden? Het is gemakkelijk om verhuisdozen en verpakkingen te vinden, maar verwaarloos de kwaliteit van de dozen niet! Kies verhuisdozen die geschikt zijn voor uw spullen en voor elke behoefte. Volg de gids om de ideale doos te vinden met onze checklist van essentiële materialen!

Hoeveel kosten verhuisdozen?

Verhuisdozen zijn te koop bij verschillende gespecialiseerde en niet-gespecialiseerde verkooppunten. De prijzen variëren van 1 tot 10 euro, afhankelijk van het type verhuisdoos dat u nodig hebt.

Waarom de juiste dozen kiezen?

Er bestaan verschillende soorten verhuisdozen, afhankelijk van uw situatie, het volume van uw verhuizing of het soort goederen dat moet worden vervoerd. Zij zijn immers van verschillende kwaliteiten of specifiek voor de verpakking van bepaalde voorwerpen. Daarom verdient het de voorkeur om kwaliteitsdozen te gebruiken die zijn aangepast om beschadiging van uw spullen te voorkomen.

Waar kan ik verhuisdozen vinden?

Verhuisdozen zijn te verkrijgen bij verhuisbedrijven. U kunt ze ook kopen bij verhuurbedrijven van bestelwagens, gespecialiseerde online sites, of bij decoratie-, interieur- en doe-het-zelfzaken enz.

Gratis verhuisdozen oplossing

Professionele verhuizers pakken uw breekbare spullen voor u in. Aarzel niet om informatie te vragen en verschillende verhuisoffertes aan te vragen om beter te kunnen vergelijken wat voor u het voordeligst is. Met dit eenvoudige en gratis online formulier kunt u snel meerdere offertes ontvangen van verhuisbedrijven uit uw regio.

Verhuispakket met verpakking

De dozen en verpakkingen zijn inbegrepen in het door u gekozen verhuispakket. Ze worden gratis verstrekt door het verhuisbedrijf. Zij zijn beter aangepast aan het te vervoeren volume, het soort voorwerpen en hun breekbaarheid.

Gemiddelde prijs voor verhuisdozen

Er bestaan kant-en-klare verhuisdozen die zijn aangepast aan het te verhuizen oppervlak. Hier volgt een indicatie van de verschillende dozen en verpakkingsmaterialen die gewoonlijk worden gebruikt en hun gemiddelde prijzen:

Type verhuisdoos

Grote doos (55cm x 45cm x 45cm)

Middelgrote doos (55cm x 35cm x 30cm)

Glazen doos (12 glazen)

Kartonnen kledingkast met stang (80cm x 50cm x 50cm)

Zelfklevende verpakkingstape (48mm x 66mm)

Schotelkarton (12 borden)

Noppenfolie (0,5 x 10m)

Verhuisdoos Small

Verhuisdoos Groot (T2)

Verhuisdoos compleet (T3-T4)

Prijs / stuk

5,50 €

1,10 €

 3,80 €

 10 €

1,60 €

5,70 €

3,80 €

25 €

45 €

90 €

Voordelen van het gebruik van professionele verhuizers

Verhuisbedrijven leveren verhuisdozen en verpakkingsmateriaal. Het voordeel van deze dienst (reeds inbegrepen in de prijs van de verhuisofferte) is dat u over de juiste hoeveelheid kartonnen dozen beschikt voor het volume van de te verhuizen goederen en de verpakking.

Dozen aangepast aan uw voorwerpen

Professionele verhuizers zorgen voor alle specifieke bescherming van uw voorwerpen waar u misschien niet meteen aan gedacht hebt (omvangrijke voorwerpen, kasten, boekendozen, schuimbescherming, lijsten, verhuisdekens, breekbare en dure voorwerpen, enz.)

Hoe kies ik het juiste type verhuisdoos?

Het is moeilijk in te schatten hoeveel dozen en verpakkingsmateriaal u nodig hebt voor uw verhuizing. Hier is een lijst van de belangrijkste verpakkingsmaterialen en accessoires die worden aanbevolen om u te helpen bij het organiseren:

Type verhuisdozen :

Naast de standaarddoos vindt u een breed scala aan dozen in verschillende maten of voor specifieke toepassingen, zoals :

Karton 

standaard karton

glazenkarton

serviesdoos

picture box

garderobebox

Flessenbox

verhuisdoos

boekendoos

vacuümzak

Detail

   alle maten mogelijk, met of zonder handvatten, versterkt of niet

   van verschillende afmetingen, ze beschermen uw bril beter tegen stoten en schokken tijdens het    transport

   met verdeelde vakken, in alle maten

   voor het transport van uw lijsten, spiegels, foto’s, flatscreens

   om uw wasgoed en diverse kledingstukken te verplaatsen, verschillende modellen

   meerdere maten, voor het vervoer van uw wijnflessen

   stevige doos voor het vervoer van zware voorwerpen

   speciaal versterkt om het gewicht van boeken te dragen zonder te breken.

   geschikt voor linnengoed en kleding, maakt het mogelijk grote volumes te vervoeren in een    minimum aan ruimte

Verpakkingsmateriaal :

Materiaal

noppenfolie

scotch tape en PVC plakband

transparante stretchfolie

beschermend schuim

verhuisdeken

stuwkussens

matrashoes en bankbeschermer

Detail

 om alle voorwerpen en breekbare voorwerpen in te pakken en te beschermen, in de vorm van rollen, noppenfolie of zakjes

   om dozen en verpakkingen te versterken

  om uw meubels te bedekken en te beschermen

  in de vorm van folie, rollen, wiggen of schuimprofielen, om hoeken en randen of al uw meubels, spiegels, foto’s, enz. tegen beschadiging te beschermen.

  voor het vervoer van bepaalde omvangrijke voorwerpen en meubilair en ter voorkoming van krassen

   polystyreen of stuwkorfdeeltjes

  geschikt om stoffen te beschermen tijdens verhuizingen of werkzaamheden

Extra uitrusting :

gereedschappen en accessoires die handig zijn bij het laden van uw verhuizing

Extra uitrusting

DIY box

schaar

labels

marker

handwagen of lade op wielen

lift

klauwriem

string

Detail

  voor het demonteren en monteren van meubels, elektronische apparaten, enz.

   algemeen gebruik

   om verhuisdozen in te delen

   om uw verschillende pakketten te markeren.

   het vervoeren van zware meubels of grote voorwerpen

   voor het verplaatsen naar moeilijk bereikbare plaatsen, bijvoorbeeld, of het verplaatsen van zeer specifieke voorwerpen (piano)

   om grote voorwerpen vast te houden en vast te zetten

voor het vasthouden en vastzetten van kleine voorwerpen

Bescherming van breekbare voorwerpen:

Professionele verhuizers adviseren u over de meest geschikte soorten dozen en verpakkingen voor uw spullen. Zij zorgen voor de verpakking van uw breekbare voorwerpen zodat ze veilig vervoerd kunnen worden. Ten slotte beschikt een verhuisbedrijf over al het nodige en geschikte materiaal om uw meubels in te laden. Maar ook om het pand te beschermen, om bijvoorbeeld schade aan de gemeenschappelijke ruimtes te voorkomen.

1 – Gebruik wat al beschikbaar is:

Gebruik dozen en verpakkingen die thuis al beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld kratten, reistassen, vuilniszakken voor uw kleding, diverse manden, koffers, enz. Gebruik voor uw huishoudelijke apparaten of meubels de originele dozen en dozen, die aan de juiste afmetingen zijn aangepast en een betere bescherming bieden.

2 – Vraag het je familie en vrienden:

Vraag uw familie en vrienden of zij u verpakkingsmateriaal kunnen leveren. Ga naar winkels, kantoorboekhandels of supermarkten en vraag naar de mogelijkheid om ongebruikte kartonnen dozen in te zamelen of opzij te zetten.

3 – Milieuvriendelijke verpakkingsalternatieven:

Verhuisdozen en verpakkingen zijn niet erg milieuvriendelijk en worden vaak weggegooid. U kunt plastic dozen of containers bewaren en opnieuw gebruiken voor andere doeleinden. Neem ook contact op met populaire verenigingen voor oplossingen voor een ecologisch verantwoorde verhuizing.

4 – Linnen

Om uw spullen te beschermen en in te pakken kunt u uw eigen linnengoed of dekens gebruiken, evenals kleding waarmee u bijvoorbeeld uw dozen kunt vastzetten. Kranten en tijdschriften van recycleerbaar papier zijn ook een goed alternatief voor het bedekken en verpakken van uw spullen.

5- Een kwaliteitsservice:

Kiezen voor een verhuizing met een gespecialiseerd verhuisbedrijf betekent een contract ondertekenen dat de kwaliteit van de dienstverlening garandeert, maar ook u en uw bezittingen beschermt. Al deze diensten, direct in de prijs inbegrepen, zorgen ervoor dat u een snelle en kwaliteitsvolle service krijgt voor een goedkope verhuizing in Brussel.

Hoe kan ik besparen op de kosten van verhuisdozen?

Vergeet het belang van verhuisdozen niet. Ze zijn essentieel om te beschermen tegen schade of breuk. Kiezen om te besparen op de juiste verpakking en beschermende materialen betekent ook het risico nemen dat uw bezittingen tijdens het vervoer beschadigd raken of vervangen moeten worden, ook al worden de dozen gratis door de verhuizers verstrekt. Vergelijk offertes van verhuisbedrijven om de meest geschikte dienst voor uw behoeften en tegen de beste prijs te vinden door dit online formulier in te vullen. Dit verzoek is gratis en vrijblijvend.

Menu